• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2019

22:29

(VIDEO) OVO MOŽE SAMO LACIO! Dominirali, vodili, pa izgubili od Juventusa

Fudbal

(VIDEO) OVO MOŽE SAMO LACIO! Dominirali, vodili, pa izgubili od Juventusa

Podeli vest

Prosto neverovatno zvuči da je Lacio dominirao gotovo ceo meč protiv Juventusa na "Olimpiku", a još čudnije je to da su uprkos tome ispustili gol prednosti i izgubili sa 2:1

Lacio je igrao najlepšu rapsodiju protiv šampiona Italije skoro 75. minuta, ali su na kraju ostali bez bodova.

Rimljani su plesali pred golom gostiju, stvarali šanse, imali više udaraca ka golu rivala, ali ništa od toga nije materijalizovano.

Bolju igru krunisali su tek u 59. minutu autogolom Emrea Džana nakon kornera i udarca Parola koji je zakačio repreznetativca Nemačke i prevario Ščensnog.

Ipak, ključni detalj meča bila je Alegrijeva izmena u 70. minutu kada je Daglasa Kostu zamenio Žoao Kanselo, koji je do kraja meča najzalužniji za trijumf aktuelnog šampiona.

Portugalac je najpre doneo izjenačenje Juventusu u 74. minutu, a zatim je nad njim skrivljen penal, koji je u gol pretvorio Ronaldo u 88. minutu.

Kasnije je propustio zicer da se ponovo upiše u strelce, ali mnogo više od njega razloga za žaljenje imaju svi prvotimci Lacija.

SERIJA A


21.kolo

Subota

Sasuolo - Kaljari 3:0 (2:0)
(Lokateli 9, Babakar 45+4pen, Matri 87)

Sampdorija - Udineze 4:0 (1:0)
(Kvaljarela 33 penal, 56 penal, Lineti 68. Gabijadini 78)

Milan - Napoli 0:0

Nedelja

Kjevo - Fjorentina 3:4 (1:2)
(Stepinski 38, Pelisije 60pen, Đorđević 89 - Murijel 4, Benasi 27, Kjeza 79, 86)

Parma - SPAL 2:3 (1:0)
(Ingleze 11 penal, 53 - Valoti 70, Petanja 75, Fares 87)

Atalanta - Roma 3:3 (1:3)
(Kastanj 45, Toloi 59, Zapata 71 - Džeko 3, 33, El Šaravi 40)

Bolonja - Frozinone 0:4 (0:2)
(Giljone 18, Ćano 21, 75, Pinamonti 52)

Torino - Inter 1:0 (1:0)
(Ico 33)

Lacio - Juventus 1:2 (0:0)
(Đan a.g 59 - Kanselo 74, Ronaldo 88 p)

Ponedeljak

Empoli - Đenova 20.30

Foto: printscreen

Tekst potpisa

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija