• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.02.2019

14:13

DIREKTOR HERTE OBOŽAVA SRBINA: Ne vraćamo Grujića u Liverpul! Otkupićemo ugovor posle pozajmice!

Fudbal

DIREKTOR HERTE OBOŽAVA SRBINA: Ne vraćamo Grujića u Liverpul! Otkupićemo ugovor posle pozajmice!

Podeli vest

Srpski internacionalac Marko Grujić nalazi se na prekretnici karijere, a sudeći prema reakcijama iz Berlina, teško da će ostati u svom Liverpulu

Mihael Prec, sportski direktor Herte, u koju je Grujić stigao na pozajmicu početkom sezone izjavio je da će klub učiniti sve da zadrži Srbina što je duže moguće.

- Prvo i najvažnije je da smo srećni što imamo Marka u timu. Srećni smo što ćemo ga imati tokom čitave sezone, što je bolje nego da ga uopšte nemamo - rekao je Prec za Kiker.

Grujić (22) je prvo pojačanje Jirgena Klopa po dolasku u Liverpul. Ove sezone je u dresu Herte postigao dva gola na deset utakmica.

(VIDEO) GRUJIĆ POGODIO U REMIJU PROTIV ŠALKEA! Srbin dao gol Nastasićevom Šalkeu pa se radovao kao Ronaldo

- Naš sledeći zadatak je da sednemo s kolegama iz Liverpula i razmotrimo način na koji bismo Marka sačuvali u Herti na duže staze - otkrio je Prec.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija