• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2019

17:53

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Pobeda Liverpula i ponovo gol iz ofsajda!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Pobeda Liverpula i ponovo gol iz ofsajda!

Podeli vest

Mini kriza Liverpula je, izgleda - gotova. Lider Premijer lige je upisao pobedu posle dva prvenstvena remija, mada će se ponovo podići bura, jer je vodeći gol protiv Bornmuta (3:0) postignut iz ofsajda

Kako pokazuju usporeni snimci, Sadio mane je bio u minimalnom ofsajdu kod centaršuta, koji je sproveo u gol za vođstvo od 1:0.

Posle toga sve se otvorilo timu Jirgena Klopa, pa je golovima Džordžinja Vajndaluma i Mohameda Salaha došao do ubedljivog trijumfa od 3:0, koji ga je, posle dva dana "odmora", vratio na prvo mesto tabele, ispred Mančester sitija.

Arsenal je upisao očekivanu pobedu u gostima kod "fenjeraša" Hadersfilda - 2:1. Očajni domaćin je odolevao samo 16 minuta, dok nije Aleks Ivobi postigao vodeći gol za "tobdžije".

PREMIJER LIGA

26. kolo

Subota
Fulam - M. junajted 0:3 (0:2)
(Pogba 14, 65 p, Marsijal 23)

Kristal Palas - Vest Hem  1:1 (0:1)
(Zaha 76 - Noubl 27p)

Hadersfild - Arsenal  1:2 (0:2)
(Kolašinac 89 ag - Ivobi 16, Lakazet 44)

Liverpul - Bornmut  3:0 (2:0)
(Mane 24, Vajndalum 34, Salah 48)

Sautempton - Kardif  1:2 (0:0)
(Stivens 90 - Bamba 69, Zohore 90)

Votford - Everton  1:0 (0:0)
(Grej 65)

Brajton - Barnli  1:3 (0:1)
(Dafi 76 - Vud 26, 61, Barns 74p)

Nedelja
Totenhem - Lester 14.30
Man. siti - Čelsi 17.00

Ponedeljak
Vulverhempton - Njukasl 21.00

Tabela: Liverpul 65, Mančester siti 62, Totenhem 57, Mančester junajted 51, Čelsi 50, Arsenal 50, Vulverhempton 38...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija