• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2019

19:37

JOVANČIĆ UPOZORAVA PRED DERBI: Ne smemo da potcenimo Vojvodinu!

Fudbal

JOVANČIĆ UPOZORAVA PRED DERBI: Ne smemo da potcenimo Vojvodinu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova dočekuje Vojvodinu na stadionu "Rajko Mitić" sa željom da u pobedničkom maniru otvori prolećni deo prevenstva Superlige

Crveno-beli su na pripremama u Antaliji ostvarili svih pet pobeda i na najbolji način najavili početak završne borbe za osvajanje duple krune.

Uželeli smo se fudbala na pripremama. Sada sledi najlepši deo, takmičarske utakmice. Iza nas je duga polusezona, odigrali smo čak 37 utakmica i navikli smo na taj ritam. Zaista jedva čekamo da istrčimo na teren u subotu. Prijao nam je odmor, ali ipak fali uzbuđenje, adrenalin, osećaj kada si na terenu. Za to svi živimo - rekao je pouzdani vezista Dušan Jovančić.

Jovančić ističe da je njegova ekipa maksimalno motivisana.


Ne smemo da potcenimo Vojvodinu, oni su bolja ekipa nego što to trenutno pokazuje njihova pozicija na tabeli. Sigurno će naš stručni štab odraditi odličnu analizu, predočiće nam slabosti i jače strane našeg protivnika i to će nam mnogo pomoći da ostvarimo pobedu. Sada imamo i dodatnu snagu u vidu igrača koji su došli u naš klub u zimskom prelaznom roku. Svi su se odlično uklopili, dobri su fudbaleri i dobri momci. Nisu imali problem sa adaptacijom, i sam znam kako je kada se dođe u Crvenu zvezdu, svi igrači uvek lepo prihvate novajlije. Verujem da će vrlo brzo na terenu pokazati kvalitet - zaključio je Jovančić.

Crveno-beli se nadaju velikom broju publike u predstojećem derbiju sa Lalama.

- Iako smo igrali samo prijateljske utakmice u prethodnom periodu pristupali smo im maksimalno ozbiljno, jedino je nedostajala publika. Naši navijači mnogo doprinose na svakom meču, bilo da igramo na strani ili kod kuće. Oni su nam najviše nedostajali tokom pripremnog perioda. Mnogo veliki motiv i podršku daju nam naše pristalice sa tribina, zato pozivam sve da u što većem broju dođu u subotu od 16 časova na "Marakanu", da zajedno osvojimo prva tri boda u 2019. godini - dodao je Jovančić.

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Računajući i jedan meč na Kipru, izabranici Vladana Milojevića su na šest utakmica u pripremnom periodu postigli su 19 golova, a primili samo tri.

Odlično smo uradili pripreme, na Kipru je fokus bio na fizičkoj spremi, a koliko smo dobro radili pokazalo se već u Turskoj, gde smo ostvarili pet pobeda na prijateljskim utakmicama. Igrali smo sa jakim protivnicima, dobre provere su iza nas. Imali smo raznovrsne rivale, koji su nam pomogli da vidimo gde smo i koliko smo spremni. Verujem da smo na pripremama ispunili sve zahteve šefa i stručnog štaba, pored toga smo ostvarili sve pobede i možemo biti zadovoljni urađenim. Sada je na nama da nastavimo u istom ritmu i u domaćem šampionatu. Spremni ulazimo u prvenstvo, postavili smo sebi visoke ciljeve, želimo da obradujemo naše navijače osvajanjem duple krune posle 12 godina i daćemo sve od sebe da u tome i uspemo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija