• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2019

20:19

TEKTONSKI POTRESI U ITALIJI! Juventus dovodi Salaha za 200 miliona evra

Fudbal

TEKTONSKI POTRESI U ITALIJI! Juventus dovodi Salaha za 200 miliona evra

Podeli vest

Zvezda Liverpula Mohamed Salah bi od sledeće sezone trebalo da postane novi član Juventusa

Kako prenosi “Sky News Arabia” cena senzacionalnog transfera iznosila bi do 200 miliona evra, tvrdi ovaj arapski portal.

Egipatski reprezentativac je u Liverpul stigao iz Rome 2017. godine za 42 miliona evra. Od tada je u dresu “redsa” postigao 64 gola na 86 utakmica.

Transfer deluje malo nemoguće, ali ista priča je bila i sa Kristijanom Ronaldom. Navodno, Portugalac je uključen u celu priču, pokušava da nagovori Salaha da mu se na leto pridruži u Juventusu.

A ako bi se ovo obistinilo, Salah bi postao drugi najskuplje plaćeni igrač svih vremena, iza Brazilca Nejmara, koga je Pari Sen-Žermen platio Barseloni 222 miliona evra. Ujedno bi ovaj transfer postao i najveći kada je reč o Juventusu čiji je dosadašnji rekord dovođenje Ronalda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija