• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2019

10:38

ZLATANE, SRAM TE BILO! Ibrahimović veliča ustaštvo: Hrvatska je deo moje krvi, ponosan sam na Modrića

Fudbal

ZLATANE, SRAM TE BILO! Ibrahimović veliča ustaštvo: Hrvatska je deo moje krvi, ponosan sam na Modrića

Podeli vest

Čuveni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović, narodski rečeno, kao da je jeo bunike, pa je veličao uspeh Luke Modrića u prethodnoj godini rekavši da mu je Hrvatska u krvi zbog porekla njegove majke

Ibrahimović je rođen u Švedskoj, tačnije Malmeu i bio je dugogodišnji reprezentativac ove zemlje, ali je korenima vezan za Balkan, ali Hrvatsku nikad nije izdvajao da deo svoje krvu, sve do sada, kada je rešio da to nadomesti.

Smatram da je Modrić jedan od najkompletnijih vezista na svetu. Daje neverovatan ritam i ima sjajan pregled igre. Zadivljuje kako deli lopte. Igrao sam protiv njega dok je bio mlad igrač. Sada ima puno iskustva i srećan sam što je osvojio tolike nagrade i što je proglašen najboljim igračem sveta. Prošla godina je bila njegova - poručio je Ibrahimović, a onda je počeo da preteruje:

Moja majka i ja smo iz Hrvatske. On je Hrvat pa sam posebno srećan. To je deo moje krvi - naveo je Ibrahimović.

Njegov otac je Bošnjak Šefik iz Bjeljine, dok mu je majka Jurka Hrvatica iz Škabrnje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca smederevac

pre 5 godina

Lukina majka je Srpkinja (Radojka) ali o tome ne sme niko da prica u neo NDH.

krep

pre 5 godina

I po cemu velica ustastvo zivota vam, to sto je rekao da mu je hrvatska deo krvi i sto je ponosan na modrica. To je automatski simbol ustastva?

Jebac

pre 5 godina

A na kraju svi su oni srbske krvi i mesa....neki otišli za muhamedom a neki za organizacijom vatikan!

SS

pre 5 godina

Svako voli svoje,pa i prekršteno ako je.Nekima to smeta,a to je zato što ne poštujemo i ne cenimo svoje poreklo,svoju krv,svoje običaje,svoje tradicije.

Ciganin je al najlepsi

pre 5 godina

A bre Miko,brate cigane ,ne mogu da verujem sa ovi moji usi.

Dragi

pre 5 godina

Pa po cemu velica ustastvo, pa bre pretera ga ste

branko1

pre 5 godina

Dobar je fudbaler,sve ostalo je tipično hrvatsko,glupo I primitivno

Mijo

pre 5 godina

Zar nije bilo pre mjesec dana”to Zlatane Srbine”? Koji naslov je ruzniji?

Laki

pre 5 godina

zlatan, pitaj modrica zasto ne sme da kaže da je srbin po majci.

Smrad

pre 5 godina

A zašto Đokovć onda ne kaže da je Hrvat po majci

Sale

pre 5 godina

Pa ko je taj Ibrahimović i šta on znači u našim životima? Ima pravo da priča šta hoće i mislim da na to ne treba obraćati posebnu pažnju. On svojim intelektom to ne zaslužuje. A da li je nekada igrao dobro fudbal? Jeste i tačka!

Goran

pre 5 godina

Preterali ste s naslovom. Zaista ne vidim potrebu d ga se blati sa takvim naslovima i ne znam sta se u stvari zeli postici s tim. Covek nije rekao nista ruzno.

ddd

pre 5 godina

Ibrahimović ustaša :) Vi Srbi ste totalno otišli u pm.

Darko

pre 5 godina

Ko se ovde najeo bunike? Šta je ovaj čovek rekao sto je loše? Pa majka mu je Hrvatica, svaka čast Zlatane!

Ivo

pre 5 godina

Za Informer je svaki Hrvat ustasa. Sada je to konacno jasno. Zasto novinari ovog lista nisu u zatvoru zbog vrijeđanja jednog naroda?

Dragan

pre 5 godina

Ne vidim zbog cega bi Zlatan sada trebao da se stidi.

Vitez Kojo

pre 5 godina

I gde vi nadjoste ovde da velica ustastvo.Jedino ako vi niste tog misljenja da svako ko je iz Hrvatske nebitno jeli Srbin,Bosnjak , Hrvat ili neko drugi mora da je ustasa.I kad pisete o Bosni i Hercegovini mogli bi da pokazete makar malo postovanja i napisete drzava BiH. Unistit ce vas mrznja i zloba prema svima drugima a koji nisu Srbi.

macan

pre 5 godina

Braca Zivojinovic deca Fahrete i bobe tenisera ponosni na majkunu krv bosansko/muslimansku.Da ali ajde recite to junacine javno.da ali malo morgen sto smeju.

Hrvatska ljubav najveća

pre 5 godina

Hahahahaha Čitam i ne vjerujem! Veliča ustaštvo jer se ponosi hrvatskom majkom?? Nešto kao i Nole... U 21.st. netko ovdje piše da se porijeklo gleda po ocu? Prva sam kritična prema Hrvatima, ali kada ovo čitam, shvacam da smo 2000 svijetlosnih godina ispred vas... Dakle, onaj nogometas Vranjes ima istetoviranog četničkog vodju i to je domoljublje, a čovjek koji se ponosi hrvatskom krvi je Ustaša?? Sve ste rekli o sebi, čast iznimkama.

Komšo

pre 5 godina

Vi (novinari) stvarno niste pri zdravoj pameti!!! Shvačam da ste SMEĆE od novina, ali da toliko izmišljate i trujete vlastiti narod to je stvarno BOLESNO!!! Pozdrav iz Hrvatske od Hrvata (znam da nečete objaviti komentar)

modi

pre 5 godina

Ajd ne lupetajte, to sto je covek rekao odakle mu je majka ne znaci da je ustasa

Djans

pre 5 godina

Vidim naslov i otvorim... Gde je ovde Zlatan veličao ustastvo? Šta je ružno rekao?? Sram vas bilo!!!

Maksimilijan Luburić

pre 5 godina

I Nole je isto vostaša i njegova je keva Hrvatica i gotivi Modrića. Docnije će i in da prizna.

Đoko

pre 5 godina

A drug Đoković. Šta ne priznate braco da je hrvat. Jer je najbolji, zato i je najbolji.

Laura

pre 5 godina

Izgleda da te Ustaše i jesu velike kad ih stalno vidite i spominjete.

Borivoje

pre 5 godina

Zaista ružno i tendeciozno izveštavanje Informera! Čovek niti jednom rečju nije ustaštvo spomenuo, stvarno ne mogu da verujem da se služite tako jeftini trikovi... SRAMOTA!!!!

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija