• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2019

09:46

(VIDEO) KAKVA GOLČINA MAĐARSKOG TINEJDŽERA! Fudbaler Debrecina rešio derbi i zasenio svet majstorijom

Fudbal

(VIDEO) KAKVA GOLČINA MAĐARSKOG TINEJDŽERA! Fudbaler Debrecina rešio derbi i zasenio svet majstorijom

Podeli vest

Mladi fudbaler Debrecina Danijel Zori rešio je derbi mađarskog prvenstva fanatastičnim golom u 93. minutu protiv Ferencvaroša za pobedu od 2:1

Tek 18 godina star, Zori je ušao u igru samo 10 minuta pre postizanja gola, a na majstorija bude veće, centaršut iz kojeg je zahvatio makazice nije išao iz ugla već sredine terena, tako da je on u potpunosti bio leđima okrenut golu.

Mladi fudbaler je u gomili protivničkih igrača zahvatio loptu poslavši je u ugao koji je u tom trenutku bio baš odgovarajuči da se smesti lopta.

Prava majstorija donela je Debrecinu pobedu i smanjila veliki zaostatak za Ferencom na i dalje opipljivih devet bodova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija