• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2019

18:14

DA LI ĆE KOKEZA IMATI PROTIVKANDIDATA? O predsedniku FSS 17. marta!

Fudbal

DA LI ĆE KOKEZA IMATI PROTIVKANDIDATA? O predsedniku FSS 17. marta!

Podeli vest

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije doneo je odluku o raspisivanju izbora u fudbalskim savezima i stručno-strukovnim organizacijama FSS

Izborna Skupština FSS održaće se 17. marta, a tada će se odlučivati o izboru predsednika za period od 2019. do 2023. godine. 

Izbori u savezima i stručno-strukovnim organizacijama će biti obavljeni u periodu do 17. marta. U organizacijama fudbalskih sudija i trenera teritorijalnih saveza od 21. februara do 4. marta, a u fudbalskim savezima od 23. februara zaključno sa 17. martom, kada će biti održana Izborna Skupština FSS. Predsednika će birati skupština od 69 članova, a nije poznato da li će aktuelni predsednik FSS Slaviša Kokeza imati protivkandidata. 

Slaviša Kokeza je na funkciju predsednika FSS izabran 20. maja 2016. godine, kada je nasledio Tomislava Karadžića.  Kako je ranije najavio potpredsednik FSS Marko Pantelić do pomeranja izbornog procesa je došlo na neformalnu preporuku UEFA, kako bi se vremenski uskladili mandati.  

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija