• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2019

19:59

(VIDEO) SEVILJA RUTINSKI DO OSMINE FINALA! Lacio nemoćan u Andaluziji

Fudbal

(VIDEO) SEVILJA RUTINSKI DO OSMINE FINALA! Lacio nemoćan u Andaluziji

Podeli vest

Fudbaleri Sevilje stigli su do rutinske pobede protiv Lacija 2:0 na svom terenu i sa minimalnim trijumfom iz prvog meča plasirali se u osminu finala Lige Evrope

Sevilja je revanš dočekala sa prednošću od jednog gola izvojevanog prošlog četvrtka na rimskom "Olimpiku", a nade Laciju da će uspeti da iznanedi na vrućem terenu na jugu Španije dodatno je smanjio napadač domaćih Ben Jeder golom u 20. minutu meča.

Lacio je pokušavao preko Imobilea da stigne do izjednačenja i dodatno zakuva meč, nadu im je probudi crveni karton Vaskeza u 60. minutu, ali je brojčanu prednost italijanskog kluba anulirao crnogorski reprezentativac Adam Marušić isključenjem samo 11 minuta kasnije.

Konačan rezultat uspostavio je Sarabija u 78. minutu i time definitivno ugasio šanse Lacija da će se nađi u 16 najboljih timova Lige Evrope.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić, koji se u ovom meču vratio na teren posle pauze, igrao je do 58. minuta kada ga je Inzagi zamenio sa Romulom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija