• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2019

20:29

SVET FUDBALA OVO NIJE VIDEO! Čelsi ostao bez pehara, golman odbio Sarija, nije izašao iz igre!

Fudbal

SVET FUDBALA OVO NIJE VIDEO! Čelsi ostao bez pehara, golman odbio Sarija, nije izašao iz igre!

Podeli vest

Kakva drama... Ovo nije sezona Čelsija. "Plavci" su posle produžetaka i penala izgubili od ekipe Mančester sitija u finalu Liga kupa (3:4 posle penala), ali ovaj meč obeležio je veliki skandal

Svet fudbala ovako nešto nije video. Čelsi je ostao bez trofeja, ipak, malo ko će posle ovog susreta pričati o fudbalu. Golova nije bilo ni u 90 minuta, kao ni posle produžetaka. Siti je imao više koncentracije posle šuteva sa bele tačke. Pep Gavrdiola je prigrlio još jedan pehar, a Sariju ostaje glavobolja.

 

 

U 120. minutu desilo se nešto što svet fudbala nije video. Menadžer Čelsija je hteo da zameni golmana. Umesto Kepe želeo je da Kabaljero brani penale, a onda je doživeo potpuni šok. Mladi Španac je odbio da izađe iz igre! Ostao je na terenu i tako poništio odluku svog trenera. 

 

 

Sari je u jednom momentu krenuo ka tunelu, ali se predomislio i ostao je do kraja. Kepa jeste zaustavio jedan penal, ali posle ovoga teško da će više braniti dok je Sari menadžer Čelsija.

Jedan potez golmana bacio je senku na utakmicu i slavlje Sitija... "Građani" su odbranili trofej Liga kupa.

SUROVA KAZNA! Čelsi godinu dana ne sme da dovodi pojačanja!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija