• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2019

13:15

IKARDI MRZI BALKANCE! Otkrivena velika tajna argentinskog napadača!

Fudbal

IKARDI MRZI BALKANCE! Otkrivena velika tajna argentinskog napadača!

Podeli vest

Fudbaleri Intera remizirali su u 25. kolu Serija A sa Fiorentinom (3:3), ali nije rezultat glavna tema nakon meča već, pogađajte - Mauro Ikardi

Potez večeri bila je proslava gola Matea Politana koji je imitirao Ikardijev način slavlja. Mnogi su to shvatili kao ponižavanje saigrača, a reakcija Ivana Perišića izazvala je još veću buru. Hrvatski vezista udario je saigrača kao vid opomene, ali se to nije dopalo supruzi argentinskog napadača.

U fudbalu se događaju nepravde kao što je bio penal protiv Intera, kao što je Perišićevo ponašanje ili kao što je odluka da Mauro ostane kod kuće. Neko ko je davao sve od sebe za ovaj klub sada se prikazuje kao monstrum, što nema veze s istinom - rekla je Vanda Ikardi.

Međutim, u odbranu Perišića stao je nekadašnji napadač "neroazura" i legenda italijanskog fudbala Antonio Kasano, on ipak smatra da Argentinac ima problem sa fudbalerima koji potiču sa Balkana.

Foto: Reuters

Antonio Kasano

- Perišić nije uradio ništa loše. Mislim da Ikardi, generalno, ima problem sa igračima koji dolaze sa Balkana (Marselo Brozović, Ivan Perišić, Šime Vrsaljko i Samir Handanovič). Ikardi mora da popriča sa saigračima, da jedni drugima pruže ruku. Ovo kažem kao navijač Intera, verujem da je svima u interesu da klub opet igra Ligu šampiona i bude konkurent za titulu - istakao je Kasano.

SRBIN UVEK U CENTRU PAŽNJE! Miha nasmejao celu Italiju, pa izgubio od Juventusa i Ronalda

OČAJNI SU ZBOG POVREDA! Sergeju i Laciju pomaže SVEŠTENIK!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija