• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2019

15:31

NOVCEM BI DA BRIŠU SUZE! Nant od FIFE traži naknadu za preminulog fudbalera!

Fudbal

NOVCEM BI DA BRIŠU SUZE! Nant od FIFE traži naknadu za preminulog fudbalera!

Podeli vest

Emilijano Sala poginuo je u avionskoj nesreći pre nešto više od mesec dana, ali se bura oko njegovog transfera iz Nanta u Kardif ne stišava

Mediji na Ostrvu pišu da Nant zahteva prvu ratu transfera vrednog 15 miliona evra, a zvaničan zahtev za isplatu poslat je i čelnicima FIFA. Svetska kuća fudbala potvrdila je takve tvrdnje.

-  Možemo da potvrdimo da smo tokom jučerašnjeg dana dobili zahtev iz Nanta protiv Kardifa u vezi sa transferom Emilijana Sale. Trenutno smo u fazi istrage i u ovoj fazi nećemo davati komentare - rekao je portparol FIFA.

Podsetimo, argentinski napadač poginuo je 21. januara kada se avion kojim je upravljao pilot Dejvid Ibortson srušio. Nakon duge potrage telo preminulog fudbalera pronađeno je 6. februara.

(VIDEO) BALOTELI U ŠOKU! Hrabro je dao gol glavom, a onda se pojavilo jaje!

MOMČE, KAPA DOLE! Mbape ispisao istoriju francuskog fudbala!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija