• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2019

18:10

BEZVEZNJACI, VIDIMO SE NA SUDU! Pevač odgovorio na optužbe Hrvata!

Fudbal

BEZVEZNJACI, VIDIMO SE NA SUDU! Pevač odgovorio na optužbe Hrvata!

Podeli vest

Popularni pevač grupe Oejzis (Oasis) Lijam Galager našao se u središtu skandala nakon što ga je fudbalski klub Hajduk iz Splita optužio da je plagijator

Popularni muzičar oglasio se povodom skandala. Naime, njega Hrvati terete da je kao inspiraciju za majice (koje radi njegova modna kuća) iskoristio grb splitskog kluba. Galager se oglasio putem Instagrama i u svom stilu odgovorio na optužbe.

- Odgovor na sve te glupe vesti o čoveku i njegovom slavnom modnom brendu i optužbe da je pokrao Hrvate: Inspiracija za logo na majicama nije došla od njihovog kluba, nego od oznaka koje su na skuterima nosili pripadnici mod pokreta. Vidimo se na sudu, bezveznjaci - napisao je pevač.

 

 

Poruka "Vidimo se na sudu" ipak nije upućena Hrvatima, već britanskim medijima koji su, pored Splićana, optuživali Galagera da je plagijator. Nešto ranije iz Hajduka je stigla potvrda da su upoznati sa čitavim slučajem te da muzičareva kompanija "Pretty Green" nije tražila njihovo odobrenje oko korišćenja grba. Takođe, Hrvati su jasno stavili do znanja da će čitav slučaj predati tužilaštvu.

Inače, "mod pokret" je mladalačka subkulturu nastala u Engleskoj krajem ‘50. godina prošlog veka, koja je vrhunac imala ‘60. a rivajvl ‘70. i čija se stilska obeležja mogu videti i danas, pre svega u modi. Modsi su bili prva posleratna generacija koja nije odrastala u nemaštini, pa su prigrlili hedonizam i tada moderne uzore sa svih strana sveta: američku muziku, francuski stajling i italijanske skutere.

 

 

 

(FOTO) POČNIMO LJUBAV IZ POČETKA! Navijači Fulama žele da vrate Srbina!

(FOTO) HAJDUK IZ SPLITA TUŽIO SVETSKU ZVEZDU! Hrvati terete pevača da je plagijator!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija