• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2019

17:50

FULAM SMENIO RANIJERIJA! Italijanu odzvonilo na "Krejven kotidžu"!

Fudbal

FULAM SMENIO RANIJERIJA! Italijanu odzvonilo na "Krejven kotidžu"!

Podeli vest

Iskusni italijanski trener Klaudio Ranijeri dobio je otkaz u Fulamu, pa će ekipa iz donjeg dela engleskog šampionata morati da se baci u potragu za trećim menadžerom ove sezone

Ovo je bio logičan sled događaja posle očajnog februara za ekipu naših Aleksandra Mitrović i Lazara Markovića, budući da su posle trijumfa nad Brajtonom krajem prošlog meseca ređali samo poraze.

Kap koja je prelila čašu bio je poraz od Sautemptona 2:0 u sredu uveče, posle čega je i definitvno odlučeno da saradnja sa osvajačem Premijer lige iz sezone 2015/2016.

Ranijeri je na klupi Fulama nasledio Slavišu Jokanovića u novembru, a na 16 mečeva je ostvario samo tri pobede.

Fulam posle očajnog februara zauzima pretposlednje mesto u Premijer ligi sa svega 17 bodova, čak 10 manje od Sautemptona koji je prvi iznad zone ispadanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija