• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2019

14:19

PUCA PO ŠAVOVIMA U REALU! Trener kritikovao Benzemu, pa "popio" otkaz!

Fudbal

PUCA PO ŠAVOVIMA U REALU! Trener kritikovao Benzemu, pa "popio" otkaz!

Podeli vest

Čelnici Reala iz Madrida posle debakla od Barselone otpustili su trenera mlade ekipe "kraljevskog kluba" - Benita a razlog su kritike na račun pojedinih igrača posle ubedljivog poraza od Barselone u Kupu kralja.

Razlog nisu loši rezultati. Benito je žestoko kritikovao Karima Benzemu i Tonija Krosa nakon porata od Katalonaca u Kupu kralja.

Benito je za Kazemira izjavio da u ovom trenutku ne bi trebalo da igra ni minut za Real,

Čista mi je savest i sada kada odlazim. Moja ljubav prema Realu ostaće netaknuta. Poštujem odluku čelnika i zahvalan sam na šansi koja mi je ukazana u prethodnom periodu - poručio je Benito.

KAKAV BAKSUZ! Barsa ga ojadila na terenu, a lopovi van njega!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija