• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

01.03.2019

15:56

ANTIĆ NE MOŽE DA PREBOLI "ŠESTICU"! Objasnio kako je golman "prodao utakmicu" sa Partizanom!

Fudbal

ANTIĆ NE MOŽE DA PREBOLI "ŠESTICU"! Objasnio kako je golman "prodao utakmicu" sa Partizanom!

Podeli vest

Predsednik Dinama iz Vranja Dragan Antić ne može da prežali debakl protiv Partizana (6:0) u jesenjem delu sezone, pa je detaljno objasnio kako je golman Uroš Đurić prodao utakmicu sa crno-belima

- Ja sam bio u Nemačkoj tada, imao sam neke obaveze koje nisam mogao da propustim. Međutim, neko mi je pre utakmice javio da je "tamo neko" uložio dosta para na kladionici da Dinamo izgubi utakmicu. Jedino što mi je palo na pamet, ko bi mogao da namesti nešto, jeste golman. Mi nismo imali tada drugog golmana i morao je da brani i odmah smo mu skrenuli pažnju da slučajno ne napravi nešto. Ali, on je imao finansijskih problema. Zadužio se mnogo, od kamatara je uzimao pare. Onda su mi i drugovi javili ko je igrao, ko ga je zvao. Sve sam saznao - kazao je u opširnom intervjuu za Telegraf Antić.

Golman je kriv

Mi ne bi izgubili utakmicu da on nije pustio golove. On je direktno bio kriv za četiri gola. Cela Srbija je to videla. Ali, ponavljam! Ja nisam mogao ništa tu da uradim!
Dragan Antić

Dinamo je zbog dešavanja na utakmici sa Partizanom podneo krivičnu prijavu Javnom tužilaštvu i policiji.

- Sve smo kao klub uradili da se zaštitimo, ali jednostavno šta ja kao predsednik i teren mogu kada igraču neko da pare da proda utakmicu. Šta mogu? Ali mi nismo to mogli da sprečimo, jer nismo imali drugog golmana. On je obećao da nas neće prodati, ali videli ste šta je uradio. Sigurno su mi i ti kamatari pretili. Takvi ne praštaju, a golman se mnogo zadužio. Mi ne bi izgubili utakmicu da on nije pustio golove. On je direktno bio kriv za četiri gola. Cela Srbija je to videla. Ali, ponavljam! Ja nisam mogao ništa tu da uradim! U celoj Srbiji, pogotovo u nižim ligama i lokalu, ima takvih igrača koji se kockaju. Kod mene, na primer, u ugovoru stoji da nijedan igrač ne sme da primiriše kladionici. Ako slučajno uplati tiket, automatski mu se raskida ugovor. Ali, šta ćete! Neki igrači su spremni da prodaju oca i majku koliko se uvale u kladionicu, rulet, kazino.

Antić kaže da nema nikakav problem sa Partizanom.

- Mi nismo ničija filijala. Pa šta ako sam se smejao kada smo izgubili od Zvezde 3:0? Meni je normalno da Dinamo sa onakvom ekipom izgubi pet, šest ili sedam razlike. I od Zvezde i od Partizana i od Radničkog. Toliko su nadmoćni. Ja sam sretan što je samo bilo 3:0. I Partizan da me je toliko pobedio, ja bih im pružio ruku, čestitao i smejao se.

Antić tvrdi da je Partizan u drugom kolu "pobedio na silu" i da mu to ne treba kao velikom klubu. 

- Sudija svirao 80-20 u korist Partizana. Jel to normalno, jel to treba Partizanu? Ja nemam ništa protiv Partizana. Meni su kumovi partizanovci, Saša Ćurčić je partizanovac, Kimi (navijač Partizana) mi je veliki prijatelj. Kao brat mi je. Zvezdu sigurno volim više, ali i Partizan volim kada igra protiv stranih klubova. Šta ja imam od toga da mrzim Partizan? I kada me pobede sa 5:0, ja ću im čestitati. Ali, da li je moguće da Zvezdi i Partizanu sudije treba da pomažu. Pa, to je bruka za srpski fudbal. To nikome ne sme da se dešava.

 

SUMNJIV MEČ PARTIZAN-DINAMO zbog velikih uplata u kladionici!

PARTIZAN NEMA VEZE SA NEČASNIM RADNJAMA! Vučelić: Spreman sam da odem na poligraf!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija