• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2019

15:24

(VIDEO) NESREĆNI OBAMEJANG TRAGIČAR! Ljoris u 90. minutu odbranio penal i sačuvao bod Totenhemu!

Fudbal

(VIDEO) NESREĆNI OBAMEJANG TRAGIČAR! Ljoris u 90. minutu odbranio penal i sačuvao bod Totenhemu!

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema i Arsenala podelili su bodove u derbiju 29. kola Premijer lige - 1:1

Arsenal je prvi stigao do prednosti, ali nisu "pevci" odustajali, a upornost im se isplatila u 74. minutu kada je Kejn sa bele tačke poništio pogodak Remzija. Obamejang je u 90. minutu imao šansu sa bele tačke da donese tri boda Arsenalu, ali je loše šutirao, a Ljoris sačuvao bod domaćinu.

Totenhemu je ovo bio prvi bod posle dva poraza, dok je Arsenal ostao bez celog plena nakon tri pobede u nizu.

Foto: reuters

 


"Tobdžije" su načele domaćina posle 16 minuta igre. Sevnula je kontra, Lakazet je pronašao Remzija, ovaj izašao jedan na jedan sa golmanom, obišao Ljorisa i smestio loptu u mrežu Totenhema.

Uspeo je Totenhem da poravna rezultat desetak minuta kasnije, ali nije bilo promene rezultata jer je Kejn bio u ofsajdu.  "Pevci" su mogli do izjednačenja do kraja poluvremena, ali ostaje nejasno kako lopta nije završila u mreži, mada, Leno je briljirao na golu Arsenala.

Prvo je tukao Kejn po sredini gola, ali je Leno pokazao da ima strašne reflekse. Tu ipak opasnosti nije bio kraj. Na odbijenu loptu natrčao je Sisoko, raspalio po loptu, ali je usledila nova vanserijska reakcija "jedinice" Arsenala. Ispružio je ruku, uspeo da dohvati loptu i preusmeri je u korner.

Lamela je u u drugom delu utakmice prokockao šansu za egal, lopta je otišla nekoliko cantimetara pored gola. Ali, u 74. minutu Kejn je poravnao na 1:1. Oboren je u kaznenom prostoru, sudija pokazao na belu tačku, a Kejn je loptu poslao u jednu a Lena u drugu stranu.  

Delovalo je da do kraja neće biti promene rezultata, a onda je Sančez oborio Obamejanga, a sudija pokazao jednaesterac u 90. minutu za Arsenal.

Obamejang je šutirao, izuzetno loše, pa je umesto heroja ispao tragičar. Ljoris je fantastično odbranio njegov šut za konačnih 1:1.  

PREMIJER LIGA

29. kolo

Subota

Totenhem - Arsenal 1:1 (0:1)
(Kejn 74pen - Remzi 16)

Bornmut - Man. siti 16.00
Brajton - Hadersfild 16.00
Barnli - Kristal palas 16.00
M. junajted - Sautempton 16.00
Vulverhempton - Kardif 16.00
Vest Hem - Njukasl 18.30


Nedelja

Votford - Lester 13.00
Fulam - Čelsi 15.05
Everton - Liverpul 17.15


 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija