• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

02.03.2019

23:10

PRAVEDAN REZULTAT! Jovančić: Nismo zadovoljni, ali nisu ni oni!

Fudbal

PRAVEDAN REZULTAT! Jovančić: Nismo zadovoljni, ali nisu ni oni!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da nije zadovoljan nerešenim ishodom u 159. "večitom derbiju" protiv Partizana, ali je dodao da je taj rezultat najpravedniji

Vezista crveno-belih veruje da nezadovoljstva ima i u protivničkom taboru.

- Nismo zadovoljni, ali mislim da nisu ni oni. Bilo je više šansi u drugom poluvremenu, ali mislim da je nerešen ishod pravedan - rekao je Jovančić novinarima posle utakmice.

Jovančić je dodao da su se fudbaleri Partizana bolje snašli u prvom delu igre, ali da su njegovi saigrači ipak uspeli da se vrate.

Foto: Starsportphoto

Radost fudbalera Crvene zvezde

- Nije bilo posebne igre u prvom delu, igrali smo na duge lopte, u čemu su se oni bolje snašli.(Milan) Pavkov je uspeo da pogodi, mada mislim da smo imali još neke šanse koje nismo iskoristili - kazao je Jovančić.

Crveno-bele za tri dana očekuje utakmica protiv Mladosti iz Lučana.

- Idemo u Lučane za tri dana, moramo da se okrenemo toj utakmici, pobedimo i nastavimo da održavano prednost - rekao je Jovančić.

"ZVEZDI PONIŠTEN ČIST GOL"! Stigla stručna procena spornog pogotka sa derbija!

PRIJATELJI PRE SVEGA! Vezista crno-belih ni rođenom bratu ne bi oprostio pobedu, a kamoli "zvezdašu"!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija