• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2019

22:25

(VIDEO) RONALDOVO "FOLIRANJE", VAR I DVA CRVENA KARTONA! Spektakularan derbi u Italiji pripao Juventusu!

Fudbal

(VIDEO) RONALDOVO "FOLIRANJE", VAR I DVA CRVENA KARTONA! Spektakularan derbi u Italiji pripao Juventusu!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa savladali su Napoli u derbiju 26. kola Serije A sa 2:1. Neverovatan meč obilovao je sudijskim odlukama, a Lorenco Insinje postao je tragičar nakon promašenog jedanaesterca u samom finišu utakmice

Kakav derbi - strašan derbi! Prava fudbalska poslastica viđena je u poslednjem meču 26. kola Serije A. Okršaj prvoplasiranog i drugoplasiranog na tabeli imao je sve segmente koji krase okršaje dva velika rivala. 

Na samom početku bilo je jasno šta čeka gledaoce na "San Paolu". Prvi ozbiljniji napad gostiju zavšrio se crvenim kartonom za golmana Aleksa Mereta koji je oborio Kristijana Ronalda na ivici kaznenog prostora. Ostaje dilema da li je bilo opravdano. "Poklon" čuvara mreže iskoristio je Miralem Pjanić i na spektakularan način doveo svoj tim u vođstvo.

Odmah je na drugoj strani zapretio Pjotr Zjelinski, ali je stativa zaustavila njegov udarac. Nedugo nakon toga stigao je i drugi, ovaj put u režiji Emrea Čana (38. minut). Tada se činilo da je sve rešeno, međutim...

Strelac prvog gola učinio je meč interesantnijim kada je zaradio drugi žuti karton početkom drugog dela. Naplatio je to Hose Kaljehon u 61. minutu i najavio neizvesnu završnicu. Od tog momenta Napoli je bio bolji rival. Pokušavali su domaći na sve načine, a onda Aleks Sandro, bek Juventusa ponudio se da im pomogne.

Brazilac je igrao rukom, a sudija Roki nakon pregledanog VAR snimka pokazao na belu tačku. Ipak, Lorenco Insinje pogađa stativu i postaje tragičar meča koji je obeležila lavina žutih kartona.

Da li je pitanje oko prvaka Italije već rešeno?

SERIJA A - 27. kolo:

Petak

Kaljari - Inter 2:1 (2:1)
/Čepiteli 31, Pavoleti 43 – Matinez 38/

Subota

Empoli - Parma 3:3 (1:2)
/Del Orko 18, Kaputo 59 penal, Alveš 90+1 autogol - žervinjo 13, Rigoni 45+1, Kucka 82/

Milan - Sasuolo 1:0 (1:0)
/Lirola 35 autogol/

Lacio - Roma 3:0 (1:0)
/Kaisedo 12, Imobile 73 penal, Kataldi 89/

Nedelja

Torino - Kjevo 3:0 (0:0)
/Beloti 76, Rinkon 92, Zaza 93/

SPAL - Sampdorija 1:2 (0:2)
/Kurtić 90 - Kvaljarela 4, 11/

Udineze - Bolonja 2:1 (1:1)
/De Paul 25pen, Puseto 79 – Palasio 39/

Đenova - Frozinone 0:0

Atalanta - Fiorentina 3:1 (2:1)
/Iličić 28, Gomez 34, Gosens 59 - Murijel 3/

Napoli - Juventus 1:2 (0:2)
/Pjanić 28, Emre Čan 39 - Kaljehon 61/

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija