• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2019

17:55

VELIKI SKANDAL U TORINU! Igrači Juventusa orgijali sa 60 devojaka u hotelu posle poraza od Atletika, samo dvojica odbila

Fudbal

VELIKI SKANDAL U TORINU! Igrači Juventusa orgijali sa 60 devojaka u hotelu posle poraza od Atletika, samo dvojica odbila

Podeli vest

Fudbalere Juventusa nije potresao mnogo poraz od Atletiko Madrida u prvom meču osmine finala Lige šampiona, pa su ubrzo po povratku iz Španije odlučili da naprave žurku u Torinu gde su pozvali 60 devojaka iz cele Italije

Reč je o najatraktivinijim devojkama širom Italije, a sve se događalo iz zatvorenih vrata u torinskom hotelu "Mažestik", a jedini koji su ostali verni svojim ženama bili su Miralem Pjanić i Federiko Bernardeski. 

Ovu informaciju je objavio Fabricio Korona u magazinu King, a otkrio je i da ima dokaze za to u vidu eksplicitnih fotografija iz te burne noći, a kao mamac su mu poslužile fotke devojaka koje su to veče, prilično neobično, sve objavile u istom hotelu. 

Naredni period će dati mnogo više informacija, a ukoliko Juventus ne uspe da nadoknadi velikih 2:0 iz Madrida, o tome će se definitivno tek pričati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija