• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

06.03.2019

14:34

NISAM SLUČAJNO DUŠANU DAO DESETKU! PIKSI diže Tadića U NEBESA, ovo se NE VIĐA svaki dan!

Fudbal

NISAM SLUČAJNO DUŠANU DAO DESETKU! PIKSI diže Tadića U NEBESA, ovo se NE VIĐA svaki dan!

Podeli vest

Dragan Stojković Piksi ne krije oduševljenje Dušanom Tadićem, za koga kaže da je jedan od najboljih fudbalera savremenog fudbala

Ajaks je preko Reala (4:1) stigao do četvrtfinala Lige šampiona prvi put od 2003. godine, predvođen srpskim reprezentativcem.

Svaki potez Dušana na "Bernabeu" bio je prava majstorija, umetnost... Možda se pobeda zaboravi, ali ono što je Tadić uradio usred Madrida neće. Nešto slično uspeli su samo još Mesi i Ronaldinjo.

- To je bilo njegovo veče. Tako se ispisuje fudbalska istorija. Težina protivnika (Real Madrid) i važnost takmičenja (Liga šampiona) daju mu za pravo da se oseća ponosnim. Njegova magična igra i gol su samo potvrda da se radi o vanserijskom igraču. Fantastičan osećaj za prostor, tehnička savršenost, lakoća driblinga i egzekucija... To su elementi koja ga svrstavaju u red najboljih igrača današnjice - rekao je za Blic Stojković.

Foto: reuters

 

(VIDEO) "BERNABEU" SE POKLONIO SRPSKOM MAĐIONIČARU! Tadić "izvozao" i ponizio igrače Reala!

(VIDEO) BOMBAAAAAAA! Dušan Tadić NOKAUTIRAO Real Madrid!

Stojković je u toku reprezentativne karijere nosio desetku na dresu, koja je sada Tadićeva.

- Pa nisam mu ja slučajno dao desetku. Šalim se naravno, ali bravo majstore! Čvrsto na zemlji kao do sada i nastavi tako. Noć koja će mu ostati u sećanju dugo, dugo. Tačnije zauvek, pa zato se i igra fudbal - rekao je Piksi.

(VIDEO) NEČUVENO - Liga šampiona pala na kolena PRED DUŠANOM TADIĆEM!

TRENER AJAKSA JE POGREŠIO! Da je Tadić izašao, "Bernabeu" bi ustao da mu se POKLONI!

(FOTO) TADIĆEVO DRUŠTVO SU MESI, NEJMAR, LEVANDOVSKI....Srpski fudbaler dobio ISTORIJSKO PRIZNANJE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija