• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2019

17:35

(VIDEO) MAJSTOR FUDBALA! Marinova lepotica iz "slobodnjaka"

Fudbal

(VIDEO) MAJSTOR FUDBALA! Marinova lepotica iz "slobodnjaka"

Podeli vest

Marko Marin je majstor fudbala! Igrač Crvene zveze svoje umeće pokazao je na gostovanju crveno-belih u Lučanima u okviru 25. kola Superlige

Marin sa loptom može sve. Malo prostora mu treba da izvede odličan potez. Ovoga puta je u 70. minutu namestio loptu i sjajno izveo "slobodnjak".

Lopta se odbila od stative, završila u mreži za prednost Zvezde od 3:1. 

Marin je još jednom pokazao klasu!

BORJAN IPAK MORA NA PAUZU! Poznato koliko će crveno-beli biti bez prvog golmana!

TREĆE POLUVREME POSLE DERBIJA! Marin i Pantić oči u oči - OZBILJNA RASPRAVKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PeraKojot

pre 5 godina

Igra se na krtičnjacima a histeriše se za Var-om!!! Popravite terene sa tim parama za početak, da uživamo u igrama majstora kakvi su Marin i Ben. Bena mnogi potcenjuju, evo npr. danas, da li je neko obratio pažnju koliko je pretrčao, da ne kažem nešto drugo?! Baš u ovoj romb formaciji je Ben neophodan desno a Jirka levo (čini mi se da je za romb bolji od Ivanića jer se igrači u tom sistemu troše previše pa iz toga i onaj pad od 50-65 min. kada nas je Mladost lepo sabila u 16m.). Nije lak protivnik za romb na strani sa 2 špica i frustriranim Boćijem, kome nije trebalo ono sa trenerom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija