• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

07.03.2019

11:09

(FOTO) TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ! Disciplinci dobili samo dve prijave za 159. večiti derbi

Fudbal

(FOTO) TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ! Disciplinci dobili samo dve prijave za 159. večiti derbi

Podeli vest

Bez obzira na to što je večiti derbi više obilovao incidentnim situacijama nego lepršavom igrom, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je dobila samo dve prijave na njenu adresu, saznaju "Novosti"

Kako se navodi, na tapetu su navijači Crvene zvezde koji su pravili uobičajenu bakljadu, dok su pristalice Partizana polomile 1.700 stolica na najvećem srpskom stadionu pa će i oni biti na udaru Disciplinske komisije.

Foto: Starsportphoto©

 

Podsetimo, jedan od skromnijih derbija u poslednje vreme je imao mnoštvo icidentnih situacija od kojih se posebno digla prašina zbog trenera crno-belih Zorana Mirkovića koji je metežu zakačio Milana Kosanovića iz Zvezde, a osim toga i na terenu je vrvilo od čarki.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

NE ZNAM KO JE BIO DELEGAT NA DERBIJU I ZAŠTO NJEGOV IZVEŠTAJ NIJE POTPUN. PORED NJEGA I SUDIJA JE TREBAO DA UNESE U ZAPISNIK SVE INCIDENTE I UČESNIKE. OČIGLEDNO SE SVE RADI U KORIST PARTIZANA ALI UZALUD. NJIMA POMOĆI NEMA.

Milovan

pre 5 godina

Možete vi da žmurite na sve što se dogodilo u derbiju ali ovo neće pomoće nikome. Partizanu se ovakvo ponašanje obija o glavu time što im je poseta duplo manja od posete na Zvezdinim utakmicama. Lakat Nikolića je prošao bez kazne nije čak ni uneseno u zapisnik. Nije sa našao u zapisniku ni fizički napad Mirkovića na pomoćnog trenera Zvezde Kosanovića sve ete prećutali ali upravi partizana nije ni to dovoljno oni se žale na suđenje sudije Grujića i tvrde da su pokradeni. Takvo licemerje još nije viđeno u istoriji Srpskog a ni jugoslovenskog fudbala. Sudija im prizna gol iz ofsajda, poništi Zvzedi regularan gol zbog navodnog ofsajda, ne isključi im dva igrača Nikolić, Pavlović drugi žuti karton, dozvoli im da udaraju Pavkova a da se ne sude očigledni fulovi. Isto sve to se ponavlja u susretu sa Radničkim Vređanje trenera Lalatovića, Gađanje upaljačima, komentari suđenja od strane uprave Partizana da li će i ovoga puta disciplinci progledati kroz prste Partizanu? Partizan stalno vrši pritisak na savez i sudije da će biti pokradeni da im se ne dozvoljava igra da im se neopravdano dodeljuju kartoni itd. Šta treba da se dogodi na utakmicama Partizana da neko iz Partizana bude kažnjen.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija