• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

14:24

OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Saša Ćurčić imao dogovoren transfer u Zvezdu, ali...

Fudbal

OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Saša Ćurčić imao dogovoren transfer u Zvezdu, ali...

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana Saša Đani Ćurčić bio je nadomak prelaska u Crvenu zvezdu pre nego što je obukao crno-beli dres. Ipak, jedan čovek mu je napravio problem

Davne 1993. godine popularni Đani igrao je za OFK Beograd, a svojim partijama zapao je za oko večitim rivalima, Zvezdi i Partizanu. Pre nego što je potpisao za klub iz Humske, Ćurčić je imao dogovor sa tadašnjim predsednikom crveno-belih Draganom Džajićem oko prelaska na "Marakanu".

- Pobedili smo Crvenu zvezdu na Marakani, a Zoran Lončar je dao dva gola. Bili su šampioni Evrope, a mi smo iz pobedili. Utakmicu je gledao Dragan Džajić. Trebalo je da pređem u Zvezdu. Čak je sve bilo dogovoreno, a onda je neko Džaji rekao da sam ja novi Milko Đurovski. I Džaja je na kraju odustao - rekao je Saša Ćurčić za nedeljnik "Ekspres" i dodao:

- Posle kada sam prešao u Partizan, Džaja je izjavio, bez one kurtoazije, da su mojim angažovanjem crno-beli napravili sjajan potez. Ostao sam njegov neispunjeni san - rekao je Đani.

Foto: Beta

Ćurčić je nedavno ušao u trenerske vode, postao je pomoćnik Radmilu Jovanoviću u Dinamu iz Vranja, a imao je i poruku za selektora Srbije Mladena Krstajića.

- Voleo bih da jednog dana postanem selektor. Ko to ne bi?! Da sam na toj funkciji danas nešto bih promenio. Na svakoj utakmici igrao bih sa dva špica, sa Mitrovićem i Prijovićem, dok bi između njih bio Tadić. Da smo na SP u Rusiji igrali sa dva napadača prošli bismo Švajcarce. I u sistemu 4-4-2 i u varijanti 3-5-2. Davali bismo golove i dogurali daleko - zaključio je Ćurčić.

"MALI LAŽOV, NAKAZNI GOLMAN CRVENE ZVEZDE B"! Brutalan odgovor na uvrede čuvara mreže Radničkog!

SVANUĆE I SUTRA! Drinčić: Zašto zla krv?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija