• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

18:29

RAZREDNA, NISAM MOGAO U ŠKOLU, MORAO SAM DA POBEDIM PSŽ!

Fudbal

RAZREDNA, NISAM MOGAO U ŠKOLU, MORAO SAM DA POBEDIM PSŽ!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda napravili su senzaciju pobedom nad Pari Sen Žermenom i prolaskom u četvrtfinale Lige šampiona. Veče u "gradu svetlosti" zauveć će upamtiti mladi Mejson Grinvud koji je prvi put zaigrao u seniorskoj konkurenciji za "crvene đavole"

Ole Gunar Solskjer poveo je pravo obdanište na megdan skupocenom timu PSŽ-a. Međutim, ono što su ti "golobradi momci" uradili u Parizu ostaće upamćeno zauvek.

Jedan od tih mališana, Mejson Grinvud, dobio je priliku da prvi put obuče crveni dres u seniorskoj konkurenciji - i to gde i na kakav način. Mladi Englez ušao je u igru neposredno pre pogotka Markusa Rašforda za prolaz i postao najmlađi "đavo" koji je u Ligi šampiona nosio dres slavnog kluba, ikada! Njemu je tek 17 godina (5 meseci i 5 dana), ali veče iz "grada svetlosti" pamtiće dok je živ.

Ipak, šta će sa izostankom iz škole? Grinvud je zbog puta na meč osmine finala morao da preskoči nastavu, i sa drugim profesorom, onim fudbalskim, bude deo časa (sportske) istorije u glavnom gradu Francuske. 

Foto: Reuters

- Ovo je noć za pamćenje, snovi su se ostvarili meni, ali i mojoj porodici - napisao je Mejson Grinvud.

Ne brini, Mejsone, sigurno će se razredna smilovati i upisati opravdane u dnevnik. Osim ako nije navijačica Mančester sitija.

Mladi Mejson Grinvud dete je Junajtedove škole fudbala. Minuti koje je proveo na terenu "Parka Prinčeva" bili su mu prvi u "odraslom" fudbalu. Do sada je branio boje omladinskog tima. Član je engleske reprezentacije do 18 godina, a nema sumnje da će postati novi Solskjerom izum.

DŽABA TI MBAPE, DŽABA TI KAVANI! PSŽ potrošio neverovatnu sumu novca kako bi stigao do četvrtifnala Lige šampiona!

NIJE SE SUZDRŽAO! Nejmar nasrnuo na "krivca" za poraz Parižana, preti mu suspenzija!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija