• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

20:10

ZVANIČNO! Kolarov ostao bez trenera!

Fudbal

ZVANIČNO! Kolarov ostao bez trenera!

Podeli vest

Fudbalski klub Roma odlučio je da nakon eliminacije iz Lige šampiona otpustio dosadašnjeg trenera Euzebija di Frančeska

Nakon što su doživeli poraz od Porta na "Dragau" od 3:1 i tako se definitivno pozdravili sa Evropom za ovu sezonu, u "vučici" su doneli odluku. Di Frančesko više nije šef stručnog štaba.

Nije dugo trajala saga oko njegove smene. Pojavila se informacija i oko njegove zamene, a trenuno su u Rimu najbliži angažovanju Klaudija Ranijerija, koji je već sedeo na klupi ekipe iz "večitog grada".

Euzebio Di Frančesko stigao je na "Olimpiko" početkom juna 2017. godine, a najveći uspeh za skoro dve godine u Romi bio je plasman u polufinale prošlosezonskog izdanja Lige šampiona.

LUDO, LUDO, LUDO! VAR veče u Ligi šampiona, Kolarov u 114. minutu ostao bez četvrtfinala!

VELIKI PREOKRET! Konte se vraća u Juve!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija