• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

19:10

(VIDEO) LUDILO U KINI! Piksi u 97. minutu sačuvao živu glavu!

Fudbal

(VIDEO) LUDILO U KINI! Piksi u 97. minutu sačuvao živu glavu!

Podeli vest

Fudbaleri Gvanžua R&F odigrali su 3:3 protiv Dalijena u 2. kolu kineskog šampionata. Ekipa našeg trenera Dragana Stojkovića Piksija je u 97. minutu stigla do boda preko Erana Zahavija

Nakon prvog kola i remija 2:2 protiv Lifana, ni ovaj put Piksijeva ekipa nije uspela da uradi nešto više. Odigrali su 3:3 protiv Dalijena na svom terenu.

Priično zanimljiv meč viđen je ove subote. Bili su domaći bolji tokom većeg dela meča, o čemu svedoči i 21 upućen šut ka protivničkom golu, ali nije im se dalo. Na kraju su jedva izvukli remi.

Tri puta je vodio Dalijen. Piksijevi momci, bez Duška Tošića u ekipi, tri puta su morali konstantno da stižu prednost rivala. Kada je Ženg Long doveo goste u vođstvo u 86. minutu činilo se da Piksijevom timu nema spasa.

Međutim, u 97. minutu pravda je zadovoljena kada je Zahavi uspeo da se snađe u šesnaestercu gostiju i donese svojoj ekipi bod.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

OZBILJNA LOVA ČEKA MAŽIĆA! Otkriveno koliko će zarađivati srpski sudija!

NIŠTA OD KINE! Napadač Zvezde ostaje na "Marakani"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija