• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

14:23

(FOTO) NAVIJAČI MARSEJA ODALI PRIZANJE JUNAJTEDU! Na "Velodromu" poruke uvredljive sadržine na račun PSŽ-a

Fudbal

(FOTO) NAVIJAČI MARSEJA ODALI PRIZANJE JUNAJTEDU! Na "Velodromu" poruke uvredljive sadržine na račun PSŽ-a

Podeli vest

Poznata je netrpeljivost koja vlada između dva velika francuska kluba, Pariz Sen Žermena i Olimpika iz Marseja, a poraz "svetaca" od Mančester junajteda u Ligi šampiona poslužio je kao najnoviji razlog za obračun

U nedelju uveče je u meču protiv Nice grupa domaćih navijača na "Velodromu" razvila transparent na kome je pisalo: "3:1 u gu*icu QSG-a, čestitke Junajtedu", pisalo je na transparentu navijača Olimpika.

Inače, ovde je uočljiva zanimljiva igra reči budući da su u skraćenici koja označava ime pariškog kluba umesto početnom P, upotrebili Q, što je verovatna alizija na katarske vlasnike, koji su ozbiljan novac upumpali u klub iz "Parka prinčeva".

Podsetimo, PSŽ je u prošlonedeljnom revanšu poražen od Junajteda sa 3:1 čime je eliminisan u osmini finala Lige šampiona posle solidnih 2:0 na "Old Trafordu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija