• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

22:05

(VIDEO) POBEDA ZA DOBRODOŠLICU! Roma trijumfom dočekala Ranijerija!

Fudbal

(VIDEO) POBEDA ZA DOBRODOŠLICU! Roma trijumfom dočekala Ranijerija!

Podeli vest

Fudbaleri Rome savladali su Empoli u 27. kolu Serija sa 2:1 i tako pobedom dočekali povrtanika na trenersku funkciju "vučice" Klaudija Ranijerija

Nakon smene Euzebija di Frančeska bilo je teško ekipi iz Rima da odmah u narednom meču pokaže svoj pravi kvalitet. Ipak, ono što je najbitnije po domaćina je da su tri boda ostala u Rimu.

"Vučica" je bila lišena usluga našeg Aleksandra Kolarova koji je zbog crvenog kartona na prošlom meču morao da odmori. Utakmica je rešena već tokom prvih 45 minuta. Daleko od toga da je bilo zanimljivo i intesesantno gledaocima na "Olimpiku". Malo pravih šansi, a iz onih najozbiljnijih pali su golovi. 

Foto: Tanjug/AP

Prvi je zapucao Stefan el Šaravi koji je u devetom minutu doveo svoj tim u vođstvu. Međutim, njegov saigrač se samo 180 sekundi kasnije pobrinuo da vrati Empoli u igru. Posle loše intervencije defanzivac Huan Žesus pogodio je mrežu svog gola.

Da bodovi ostanu u glavnom gradu Italije pobrinuo se Patrik Šik u 33. minutu i, ispostaviće se, postavio konačan rezultat ove sumorne utakmice.

SERIJA A - 27. kolo

Petak

Juventus - Udineze 4:1 (1:0)
/Kean 11, 39, Džan 67, Matuidi 71 - Lasanja 85/

Subota

Parma - Đenova 1:0 (0:0)
/Kucka 78/ 

Kjevo - Milan 1:2 (1:1)
/Hetemaj 41 – Bilja 31, Pjontek 57/

Nedelja

Bolonja - Kaljari 2:0 (1:0)
/Pulgar 34pen, Sorijano 77/

Frozinone - Torino 1:2 (1:0)
/Paganini 42 - Beloti 56, 78/

Sampdorija - Atalanta 1:2 (0:0)
/Kvaljarela 67pen - Zapata 50, Gosens 77/

 

Sasuolo - Napoli 1:1 (0:0)
/Berardi 52 - Insinje 86/

Fiorentina - Lacio 1:1 (0:1)
/Murijel 61 - Imobile 23/

Ponedeljak

Roma - Empoli 2:1 (2:1)
/El Šaravi 9, Šik 33 - Huan Žesus (autogol) 12/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija