• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2019

10:16

TRESE SE SVET FUDBALA! Real ide po tri VELIKE ZVEZDE!

Fudbal

TRESE SE SVET FUDBALA! Real ide po tri VELIKE ZVEZDE!

Podeli vest

Real Madrid, odmah po povratku Zinedina Zidana na mesto trenera, počeo je sa planovima za letnji prelazni rok i na meti su najbolji fudbaler Čelsija Eden Azara i dve zvezde Pari Sen Žermena Nejmar i Kilijan Mbape

Francuski list "Ekip" piše da će Zidan dobiti veliki novac za transfere i da u rekonstrukciji napada želi da vidi Azara i Mbapea, dok je Nejmar "plan B" ukoliko njegov saigrač i najbolji mladi fudbaler sveta odluči da ostane u Parizu.

Ipak, još ambicioznije transfere najavljuje predsednik kluba Florentino Perez rečima da bi obe zvezde PSŽ-a mogle da se presele u Madrid.
- Zidanov jezik mogao bi mnogo da pomogne u transferu Mbapea. Nejmar ili Mbape? Obojica - rekao je Perez uz osmeh, a prenosi "Marka".

Real će znatno lakše doći do Azara, koji će na leto ući u poslednju godinu ugovora sa Čelsijem, dok bi za Nejmara i Mbapea morao da sruši rekordan transfer.


PSŽ je platio Nejmara 222 miliona Barseloni, Monaku 180 miliona za Mbapea, ali je poznato da je Real uvek postavljao standarde na terenu, ali i u rekordnim transferima.

JEDVA DOČEKAO POVRATAK! Zidan po dolasku najavio promene u Realu!

NAMERNO SAM DOBIO ŽUTI KARTON, KRIV SAM 200 POSTO! Ramos priznao krivicu nakon eliminacije od Ajaksa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija