• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2019

22:55 >> 22:50

(VIDEO) AKO JE MODRIĆ NAJBOLJI, ŠTA JE ONDA OVAJ ČOVEK?! Brutalni Ronaldo odveo Juventus u četvrtfinale, Siti brojao do sedam!

Fudbal

(VIDEO) AKO JE MODRIĆ NAJBOLJI, ŠTA JE ONDA OVAJ ČOVEK?! Brutalni Ronaldo odveo Juventus u četvrtfinale, Siti brojao do sedam!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa napravili su veliku senzaciju u Torinu i nakon poraza od 2:0 u Madridu uspeli da uzvrate Atletiku i sa 3:0 se plasiraju u četvrtfinale Lige šampiona. Magična noć Kristijana Ronalda. Siti brutalan protiv Šalkea (7:0)


Ko to kaže da Ronaldo neće napasti trofej Lige šampiona? Sjajni Portugalac sam je rešio pitanje pobednika na "Alijanc stadionu" i odveo svoj tim među osam najboljih u Evropi.

Noć za pamćenje, veče koje će se još dugo prepričavati. Ronaldo je ponovo bio glavna figura, ali ovoga puta ne u Real Madridu. Dokazao je sjajni Portugalac da će i sa Juventusom napraviti velike rezultate. Otpisali su mnogi "staru damu" posle 0:2 u Madridu, ali ipak, to je Kristijano.

Sjajni Ronaldo pogodio je gol Madriđana već u četvrtom minutu, ali je on poništen zbog faula nad golmanom Janom Oblakom. To je bila samo najava onoga što sledi u ovoj večeri za istoriju. Neutralisali su momci Masimilijana Alegrija Atletiko, nisu gosti ličili na onu Simeoneovu "armiju" koja nije dozvoljavala protivnicima da pomisle na pogodak, ali...

Odlični Portugalac ponovo se radovao u 49. minutu i vratio rezultat na početak. Tada je krenula prava drama. Atletiko kao da je odlučio da su penali najbolja opcija. Imali su jednu polupriliku preko Anhela Koree, ali ništa više od toga. 

(FOTO) PA TI SE HVATAJ ZA MU*A! Ronaldova šamarčina Simeoneu i "jorgandžijama!

Alegri je sve gurnuo u napad, uveo u igru Dibalu i Kjana. Mladi napadač imao je šansu da postane junak u 84. minutu, ali se možda i uplašio ispred Oblaka. Ipak, onaj koji se nikoga ne plaši - Ronaldo bio je smiran u 86. minutu kada je tragičar Korea srušio Bernardeskija u kaznenom prostoru gostiju.

Ronaldo je postigao tri gola, čime je došao do 25. pogotka protiv Atletika i poslao jasnu poruku mnogima - Kako to da je Luka Modrić najbolji igrač na svetu?!

Mnogo više golova viđeno je u Mančesteru gde je domaći Siti demonstirao silu protiv nemoćnog Šalkea. Ekipa Pepa Gvardiole slavila je sa neverovatnih 7:0 i tako pokazala da će biti jedan od glavnih konkurenata u napadu na "ušati" pehar.

ATLETIKO JE UNIŠTIO, KO JE SLEDEĆI? Juve sa Ronaldom piše istoriju!

Aguero je golovima u 33. i 38. minutu najavio spektakl, a Sane kompletirao blickrig za svega 12 minuta i 3:0 za domaće. Nastavak je bila čista rutina i odrađivanje posla. Redom su nastavili da terorišu "građani". 

Prvo Sterling (56.), pa Bernardo Silve (71.), te Foden (74.) i Gabriel Žesus (84.) zaokružili su noć za zaborav tima iz Gelzenkirhena.

Ipak, iako su ostvarili ubedljivu pobedu, trijumf "građana" ostaće u senci nerovatne partije Kristijana Ronalda.

JUVENTUS - ATLETIKO MADRID 3:0

Ronaldo u 26; 49. i 86. (penal) minutu za Juventus

Stadion: Alijanc stadion, Sudija: Bjorn Kujpers (Holandija)

Juventus: Ščensni - Kanselo, Bonuči, Kjelini, Spinacola (od 68. Dibala) - Džan, Pjanić, Matuidi - Bernardeski, Mandžukić (od 80. Kjan), Ronaldo.

Atletiko Madrid: Oblak - Arijas, Himenez, Godin, Huanfran - Koke, Saul, Rodri, Lemar (od 57. Korea) - Grizman, Morata.

MANČESTER SITI - ŠALKE 7:0

Aguero u 33. (penal) i 38; Sane 42; Sterling u 56; Bernardo Silva u 71; Foden u 78; Gabrijel Žesus u 84. minutu  za Mančester siti

Stadion: Etihad, Sudija: Klemon Turpan (Francuska)

Mančester siti: Ederson – Voker, Danilo, Laport (od 72. Delf), Zinčenko – Gundogan, D. Silva (od 64. Foden), Sterling – Sane, Bernardo, Aguero (od 65. Gabrijel Žesus).

Šalke: Ferman - Bruma, Stambuli, Sane, Očipka - Serdar - Mekini (od 74. Mendil) - Konopljanka, Bentaleb - Embolo (od 69. Škrzibski), Burgštaler (od 79. Tauhert).

Tok mečeva:

90. minut - KRAJ! JUVENTUS I SITI PROLAZE DALJE!

90. minut - Još pet minuta će se igrati u Torinu.

90. minut - Kraj u Mančesteru, Siti je pobedio sa neverovatnih 7:0.

86. minut - RO-NAL-DO! HET-TRIK NEVEROVATNOG PORTUGALCA! Juventus ima rezultat za prolaz!

85. minut - PENAL ZA JUVENTUSU! Oboren je Bernardeski, Kujpers nema dilemu!

84. minut - SITI NE STAJE! 7:0 za Engleze! Gabijer Žesus se upisuje u listu strelaca!

83. minut - KAKVA ŠANSA ZA JUVENTUS! Mladi Mojs Kjan promašio je gol sa nekih desetak metara! Velika prilika je to bila za domaćina!

80. minutu - Ulazi u igru Mojs Kjan umesto Marija Mandžukića, Juventus sve gura u napad!

79. minut - Poslednja promena u redovima Šalkea. Umesto Guida Burgštalera na terenu je mladi Sedrik Tauhert.

78. minut - SITI DOMINIRA! 6:0 vode Englezi. Fil Foden posle 14 minuta u igri uspeva da se upiše u strelce. Debakl Šalkea.

74. minut - Nova promena kod Nemaca. Umesto Vestona Mekinija u igri je Hamza Mendil.

74. minut - Dobra prilika za Juventus. Pokušao je Mario Mandžukić, ali ostao kratak pred Oblakom.

72. minut - Poslednja promena u Mančesteru. Umesto Emerika Laporta, u igri je Fabijan Delf.

71. minut - PETARDA SITIJA! Bernardo Silva! Englezi su odlučili da dotuku rivala!

69. minut - Prva promena u Šalkeu. Iz igre izlazi Bris Embolo, a u igri je Stiven Škrzibski.

68. minut - Konačno! Evo i Paula Dibale u igri, Argentinac ulazi umesto Leonarda Spinacole.

65. minut - Još jedan igrač završava meč na "Etihadu", Gabrijel Žesus ulazi umesto dvostrukog strelca Aguera.

64. minut - Prva promena u Mančesteru, iz igre izlazi David Silva, a njegovo mesto zauzeo je Fil Foden.

61. minut - Anhel Korea šutira ka golu Vojčeha Šćešnija, ali je lopta otišla pored gola.

58. minut - Pokušaj Ronalda iz slobodnog udarca nije došao dalje od živog zida. Ostaje 2:0.

57. minut - Umesto Tomasa Lemara u igri za Atletiko je Anhel Korea.

56. minut - "Građani", znate li vi kad je dosta?! Ponovo je sudija Turpan gledao VAR, ali je ovog puta gol priznat. Strelac je Rahim Sterling.

53. minut - Siti je postigao i četvrti gol, ali je on poništen zbog ofsajda nakon pregledanog VAR snimka.

49. minut - GOL, GOL, GOL! RONALDO VRAĆA JUVENTUS U IGRU! Šutirao je Portugalac, izvukao je Oblak iz gola, ali je lopta prešla gol liniju. Očekuje nas spektakl!

46. minut - Počeli su drugi delovi igre na "Etihadu" i "Alijanc stadionu". Mnogo zanimljivije, svakako, biće u Italiji gde sledi prava drama. U Engleskoj je već sve, pratično, rešeno.

POLUVREME! Nakon prvih 45 minuta Juventus je preko Ronalda prepolovio prednost Atletika, dok se u Mančesteru rešilo svako pitanje pobednika, Siti vodi sa 3:0 golovima Aguera i Sanea.

Foto: reuters

45. minut - Morataaa, ali preko gola! Najbolja prilika za Atletiko Madrid u dosadašnjem toku meča. Probao je Alvaro, ali ostao kratak.

45. minut - Kakva šansa za Juventus. Pokušao je Đođro Kjelini, ali je Oblak nekako uspeo da sačuva svoj gol. Ostaje 1:0.

42. minut - GOOOOOL! SITI VODI 3:0! Liroj Sane za desetominutni blickrig Engleza!

40. minut - Dok u Engleskoj već slave prolaz dalje, u Italiji se odvija prava drama. Juventus ne odustaje od pritiska, ali se dobro snalaze i Čolovi momci.

38. minut - SITIIIII! 2:0 za ekipu iz Mančestera, da li je sve rešio Aguero u ovom dvomeču?

 

33. minut - GOOOOL! VODI SITI! Aguero siguran iz jedanaesterca.

32. minut - PENAL ZA SITI! Džefri Bruma ruši Bernarda Silvu, sudija Turpan pokazuje na belu tačku!

31. minut - Faul u opasnoj zoni Madriđana. Izveo ga je Federiko Bernandeski, ali je lopta prošla preko gola Oblaka. Bilo je blizu...

26. minut - RONALDO! VODI JUVENTUS! Odlični Portugalac lepo se snašao u kaznenom prostoru Atletika i doneo prednost svom timu. Sada postaje jako zanimljivo.

 

22. minut - Prvi ozbiljniji pokušaj Atletika. Šutirao je Koke, ali preko gola.

20. minut - Bez pravih prilika, Juventus i Siti kontrolišu igru, ali nema većih uzbuđenja. Ekipa Pepa Gvardiole ima gotovo 80% poseda lopte.

13. minut - STATIVA! Odličnu priliku propustio je Serhio Aguero. Ostaje 0:0.

8. minut - Agresivno je počeo domaćin u Torinu. Očigledno je Masimilijano Alegri naredio totalnu ofanzivu na gol gostiju. U Mančesteru za sada mirno.

4. minut - Poništen gol Juventusu! Kristijano Ronaldo pogodio je mrežu, ali je sudija Kujpers svirao faul nad Janom Oblakom. 

 

 

1. minut - Utakmice u Torinu i Mančesteru su upravo počele.

20.53 - Ronaldo je prilično raspoložen stigao na stadion Juventusa. Da li može da bude čovek odluke večeras?

 

 

20.45 - Bilo je veselo na ulicama Mančestera ovog popodneva. Navijači Šalkea napravili su sjajnu uvertitu pred duel sa moćnim Englezima.

 

 

20.40 - U redovima Šalkea najviše pažnje posvećeno je Rahimu Sterlingu koji je u odličnoj formi. Mladi Englez postigao je šest golova na isto toliko mečeva u svim takmičenjima za Siti.

 

 

20.35 - Ronaldo se vraća u Madrid! Sjajni Portugalac u svojoj karijeri čak 22 puta pogađao je mrežu "jorgandžija" pa ne čudi strah u redovima Čola Simeonea.

 

 

20.30 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen revanš mečevima osmine finala Lige šampiona. Večeras će koplja po drugi put ukrstiti Juventus i Atletiko Madrid, odnsono Mančester siti i Šalke. Juventus ima zaostatak od 0:2 iz prvog meča, dok Siti brani 3:2 iz Gelzenkirhena. Uz informer.rs pratite dešavanja iz Italije i Engleske iz minuta u minut.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peres

pre 5 godina

Ma Modric je najbolji. Real "gazi" sve redom Sa Modricem.Šta je Real osvojio Sa Ronaldom? Kakav Ronaldo.? Mesi još gori. Oba kod Luke na "casove" fudbala. Cirkus nevidjen!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija