• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2019

20:50

(VIDEO) LUDNICA U BARSELONI! Navijači Liona uz podršku Katalonaca ruše Mesija i drugare!

Fudbal

(VIDEO) LUDNICA U BARSELONI! Navijači Liona uz podršku Katalonaca ruše Mesija i drugare!

Podeli vest

Fudbaleri Liona pokušaće da naprave senzaciju u revanš meču osmine finala protiv Barselone. Na tom putu imaće podršku svojih navijača na "Nou Kampu" koji su dodatno su podgrejali atmosferu na ulicama katolonskog grada neposredno pred start utakmice

Fudbalerima Liona biće potrebna velika pomoć njihovih pristalica kako bi stigli do velikog podgiva i eliminisali katalonskog giganta. U tome će im pomoći francuski navijači koji su u velikom broju došli u Barselonu na revanš meč osmine finala Lige šampiona.

Međutim, verovali ili ne, fanovi Espanjola takođe će biti na strani francuskog kluba. Njihovi simpatizeri učestvovali su u korteu Lionovih navijača kroz Barselonu. Dobro je poznat rivalitet dva katalonska kluba tako da bi eliminacija ekipa Ernesta Valverdea obradovala više strana.

 

 

Ipak, desilo se i nekoliko incidenata u katalonskom gradu, a kako javljaju španski mediji petorica navijača Liona su lakše povređena.

(VIDEO) ZATO JE VELIKI! Motivisan kao zver - kako je Ronaldo digao ekipu u tunelu!

Utakmica na "Nou Kampu" počinje u 21.00.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija