• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2019

21:31

ONO KAD TI BAŠ NIJE DAN! Siti te razbije 7:0, a onda se kući vraćaš avionom najvećeg rivala!

Fudbal

ONO KAD TI BAŠ NIJE DAN! Siti te razbije 7:0, a onda se kući vraćaš avionom najvećeg rivala!

Podeli vest

Fudbaleri Šalkea poraženi su 7:0 od Mančester sitija u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Međutim, za navijače nemačkog kluba noćna mora nastavila se i kad su napustili stadion "građana"

Nisu se navijači iz Gelzenkirhena lepo proveli u Mančesteru. Njihovi ljubimci doživeli su pravi debakl na terenu "Etihada". Nemci su poraženi sa 7:0, ali još veća neprijatnost dočekala je pristalice Šalkea na aerodromu u engleskom gradu.

ŠTA BI BILO, KAD BI BILO! HEROJ LIVERPULA bio na dva miliona do prelaska u Dinamo iz ZAGREBA!

Naime, oni nisu ni slutili da će ih nazad u domovinu prevoziti ni manje ni više nego avion u bojama njihovog najvećeg rivala, Borusije iz Dortmunda. Kako je u pitanju komercijalni avion koji pored što prevozi igrače, ima namenu i za "normalne" letove baš tada se našao u Mančesteru gde je čekao putnike.

ENGLEZIMA NIJE JASNO! Kako to da je Tadićeva partija bolja od Ronaldove?!

Iako su protestovali protiv ovakve odluke, na kraju su se pomirili sa sudbinom. Naravno, čitava nemačka javnost iskoristila je ovu priliku da se podsmeva "nesrećnim" navijačima kojih je bilo oko stotinak.

- Znali smo da prevozimo i navijače Šalkea te večeri, ali nije bilo nikakvih problema. Taj detalj vidimo kao jednu dozu humora - rekao je portparol avio kompanije Florijan Grencdorfer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija