• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.03.2019

09:50

DIREKTOR AJNTRAHTA LJUT NA JOVIĆA! Srbin nije ispunio obećanje, a evo i koje!

Fudbal

DIREKTOR AJNTRAHTA LJUT NA JOVIĆA! Srbin nije ispunio obećanje, a evo i koje!

Podeli vest

Srpski golgeter Luka Jović, strelac u pobedi Ajntrahta nad Interom (1:0), obećao je pre meča u Milanu da će srušiti Italijanskog velikana, otkrio je sportski direktor Fredi Bobić


Međutim, Bobić je kroz šalu istakao da je ljut na srpskog reprezentativca jer nije u potpunosti ispunio obećanje dato da će ostvariti het-trik.

- Malo sam ljut. Obećao mi je tri gola pre meča, trebalo je da dobijemo 3:0, 4:0 ili 5:0. Od prvog do poslednjeg minuta smo kontrolisali utakmicu -  rekao je Bobić, a prenosi Kiker.

Hvalospeve na račun Jovića dao je i golman Ajntrahta Kevin Trap.


- Jović je bio odličan, iako je mogao da bude strelac još jednom ili dva puta. Možemo da budemo ponosni, ali ne smemo da padnemo u euforiju -  zaključio je on.

(FOTO) JOVIĆ JEDNOM NOGOM U BARSI! Najvažniji operativci Katalonaca opet gledali Lukin šou!

(VIDEO) "AHTUNG, AHTUNG", JOVIĆ JE HEROJ AJNTRAHTA! Srbin srušio Inter za četvrtfinale, bajka Nemaca još uvek traje!

Koliko je dobar bio Luka Jović na kultnoj "Ðuzepe Meaci" govori i podatak da mu je najtiražniji nemački list Bild dao ocenu 1, što je najviša moguća kod njih.

- Pobednik meča. Bio je konstantna nevolja za Intee i borio se do iscrpljenosti - stoji u obrazloženju.

U Milanu su Jovića gledali skauti Barselone, koja je najviše zainteresovana u konkurenciji Real Madrida, Mančester Sitija, Čelsija i minhenskog Bajerna za transfer od oko 60 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija