• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

07:02

(VIDEO) ISPADAJU U DRUGI RANG, A MOGU DO LIGE ŠAMPIONA?! Španski klub je autor neverovatne fudbalska priče!

Fudbal

(VIDEO) ISPADAJU U DRUGI RANG, A MOGU DO LIGE ŠAMPIONA?! Španski klub je autor neverovatne fudbalska priče!

Podeli vest

Fudbaleri Viljareala pobedom nad Zenitom ukupnim rezultatom 5:2 plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope. Ekipa sa "Madrigala" ukrstiće koplja u borbi za četiri najbolja tima sa zemljacima - Valensijom. Međutim, tekuća sezona mogla bi da postane istorijska po momke u žutim dresovima

Iako ređaju uspehe na evropskoj sceni u domovini igra "žute podmornice" uopšte ne izgleda bajno. Viljareal je trenutno na 17. mestu španske Primere sa samo bodom više od Selte koja je ispod crte.

Međutim, ono što je jako čudno jeste sledeći podatak. Ekipa Havijere Kaljeha Revilje mogla bi da naredne sezone igra grupnu fazu Lige šampiona, a da se takmiči u drugom rangu španskog fudbala.

LIGA EVROPE! SRPSKI DERBI, finale pre finala u Napulju, Španci već imaju jednog polufinalistu!

Na putu ka pisanju neverovatne fudbalske priče stajaće im Valensija, koju dobro poznaju, a onda bolji iz susreta Arsenala i Napolija. Naravno, biće teško ekipi Viljareala, ali daleko od toga da nemaju šanse za podvig.

"Žuta podmornica", po mišljenju mnogih u Španiji, ne zaslužuje da se bori u drugom rangu, ali će u narednih 11 mečeva momci sa "Madrigala" morati ozbiljno da zasuku rukave kako se tako nešto ne bi desilo. Ove sezone uspeli su i da iznenade prvaka Evrope, Real Madrid, kada su na svom stadionu igrali 2:2 posle sjajne partije Santija Kazorle.

(VIDEO) MADRID NA NOGAMA! Zidan odustao od Nejmara, ali je spremna nova BOMBA!

Prvi meč protiv Valensije, Viljareal igra 11. aprila na svom terenu, dok je revanš zakazan za sedam dana kasnije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija