• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

20:35

(VIDEO) HLADAN TUŠ U BERLINU! Rojs u 92. minutu doneo pobedu Borusiji protiv Herte

Fudbal

(VIDEO) HLADAN TUŠ U BERLINU! Rojs u 92. minutu doneo pobedu Borusiji protiv Herte

Podeli vest

Vodili su fudbaleri Herte čak dva puta protiv Borusije iz Dortmunda na domaćem terenu, ali su na kraju ostali bez ijednog boda pošto je Marko Rojs u drugom minutu nadoknade doneo pobedu "milionerima" u Berlinu 3:2

U poraženom timu našeg Marka Grujića odlično veče imao je nekadašnji napadač Čelsija Salomon Kalu. On je doveo Hertu u vođstvo već u četvrtom minutu, ali je gostima iz Dortmunda izjednačenje obezbedio Tomas Dilejni 10 minuta kasnije.

Napadač iz Obale Slonovače je odlučio da ne stane samo na jednom pogotku pa je u 35. minutu iskoristio penal i ponovo doneo vođstvo svom timu, ali ni to nije bilo dovoljno da prestoničkitim dođe do tri boda pošto je konačnih 2:2 Borusiji doneo Dan-Aksel Zagadu u 47. minutu.

Za domaći tim je svih 90 minuta odigrao srpski fudbaler Marko Grujić, a ovim porazom oni su ostali na 10. mestu sa osvojenih 35 bodova, dok je Borusija ovom pobedom zasela na čelo tabele sa tri boda više od Bajerna, koji u nedelju dočekuje Majnc.

BUNDESLIGA

26. kolo

Subota

Augzburg - Hanover 3:1 (0:1)
(Kordova 65, Šmid 79, Han 86 - Vejdant 8)

Šalke - Lajpcig 0:1 (0:1)
(Verner 14)

Štutgart - Hofenhajm 1:1 (0:1)
(Cuber 66 - Kramarić 42)

Volfsburg - Fortuna Diseldorf 5:2 (1:1)
(Mehmedi 34, Veghorst 54, 59, 88, Knohe 57 - Ajhan 30, Raman 65)

 

Herta - Dortmund 2:3
(Kalu 4, 35 p - Dilejni 14, Zagadu 47, Rojs 92)

Nedelja

Leverkuzen - Verder 13.30
Ajntraht - Nirnberg 15.30
Bajern - Majnc 18.00

Petak

Menhengladbah - Frajburg 1:1 (1:1)
(Plea 16 - Grifo 10)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija