• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2019

13:12

TRANSFER BOMBA SE SPREMA! Kako je Ronaldo pomogao Barseloni da opet krene po VELIKU ŽELJU!

Fudbal

TRANSFER BOMBA SE SPREMA! Kako je Ronaldo pomogao Barseloni da opet krene po VELIKU ŽELJU!

Podeli vest

Biće ovo vruće transfer leto! Barselona će dati sve od sebe da se pojača, a nova-stara meta tima iz Katalonije je Antoan Grizman

On nije krio da je razočaran posle eliminacije Atletika iz Lige šampiona. Sve mu se srušilo, a Kristijano Ronaldo bi mogao da zada novi šamar crveno-belima. Prvo im je dao tri gola, a to bi moglo da ih ostavi bez najboljeg igrača.

"Ekip" prenosi da bi Barselona mogla da iskoristi celu situaciju i narednog leta ipak angažuje francuskog napadača.

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA U CENTRU SKANDALA! Atletiko puca po šavovima, Crnogorac kopačkom gađao trenera!

Isti izvor tvrdi da bi otkupna klauzula od 200 miliona evra, koja se nalazi u aktuelnom ugovoru Grizmana i Atletika, u junu mogla da bude spuštena na 120 miliona evra, što bi pomoglo Barseloni da ostvari svoj cilj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija