• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

18.03.2019

07:10

RASULO U PARTIZANU! Crno-beli proživljavaju najteže trenutke u novijoj istoriji!

Fudbal

RASULO U PARTIZANU! Crno-beli proživljavaju najteže trenutke u novijoj istoriji!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan potresa kriza kakvu crno-beli nisu doživeli u ovom veku, a ako budu četvrti ostvariće najgori rezultat još od sezone 1989/1990

Predsednik kluba Milorad Vučelić napustio je ložu na poluvremenu utakmice sa Subotičanima, jer mu je navodno pozlilo. Njemu je u subotu pre podne stiglo i pismo u kojem mu razjareni navijači prete smrću zbog krize u Partizanu. Istog dana, upravni odbor napustila su dva člana, Nebojša Petrović i Dejan Bukvić, a klupska legenda Saša Ilić je definitivno odbio ponudu da bude novi sportski direktor. Uz sve to, Partizan još nije obezbedio 2,5 miliona evra da bi dobio licencu za igranje u Evropi.

Vučelić nije želeo da govori o gorućim problemima, ali je demantovao da je tražio policijsku zaštitu zbog pisma u kojem mu prete smrću.

- Pismo sam dobio na adresu "Večernjih novosti", gde sam glavni i odgovorni urednik, a sve sam prijavio policiji. Nije istina da sam tražio policijsku zaštitu, nijednog trenutka nisam insistirao na tome. Samo sam predao pismo organima reda. Svašta se tu spominje, pretnja mi je upućena i kao uredniku "Novosti" i kao predsedniku Partizana. Da ne ulazim dalje u priču. To je, između ostalog, napad na novinara. O Partizanu ima vremena da pričamo, biće prilike narednih dana - rekao je Vučelić za Informer.

Rukovodstvo Partizana na čelu s Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom prethodnih sedam dana na sve načine je nagovaralo Sašu Ilića da preuzme funkciju sportskog direktora nakon ostavke Ivice Ilieva. Međutim, prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u Partizanu, Ilić je posle kraćeg razmišljanja odbio ponudu.

Bukvić i Petrović otišli jer se ništa ne pitaju

Nakon Gorana Skorobaća, upravni odbor Partizana napustili su vlasnik jedne privatne firme Dejan Bukvić i ekonomista Nebojša Petrović. Prvi je u pisanoj formi dostavio ostavku, dok je Petrović najavio da će to uraditi danas ili sutra. Obojica su klub napustila jer su smatrali da nisu imali nikakav uticaj u odlučivanju u Partizanu. U upravnom odboru ostali su još Milorad Vučelić, Vladimir Vuletić, Milan Obućina, Dragoljub Trailović, Zoran Rajić, Vladimir Brnović, Milomir Gligorijević i Dušan Jovanović.

 

 

- Vučelić i Vazura su se sastali sa Ilićem u četvrtak i vratili se prilično nezadovoljni posle tog razgovora. Ilić ne želi s njima da sarađuje sve dok ne ispune njegove uslove. Osnovni uslov je da otkriju precizno koliko iznosi dug. Ilić je svestan da uprava želi da ga iskoristi kao paravan, odnosno, za skupljanje poena kod nezadovoljnih navijača, koji traže momentalne ostavke i dolazak nove uprave - objašnjava naš izvor.

Čeka se trener

Posle poraza od Spartaka dovedeno je u pitanje i ko će biti Partizanov trener do kraja sezone. Delovalo je u petak da će Žarko Lazetić dobiti podršku uprave, ali posle debakla od Subotičana više niko ne zna šta će biti novi potez uprave.

- Vodio sam ove dve utakmice protiv Napretka i Spartaka, a sada će uprava da donese odluku šta će biti dalje. Ekipa je dobila tri dana odmora, sledeći trening zakazan je za sredu - kaže Lazetić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
daca

pre 5 godina

ajmo mars bednici dosta vas, petlaj dalje i razvaljuj ih, idemooo breee

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija