• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2019

17:07

MONĆI POVEZAO POVRATAK U SEVILJU SA "KUMOM"! Novi-stari sportski direktor Andalužana posejao optimizam

Fudbal

MONĆI POVEZAO POVRATAK U SEVILJU SA "KUMOM"! Novi-stari sportski direktor Andalužana posejao optimizam

Podeli vest

Španski transfer-guru Ramon Monći posle dve godine vratio se na mesto sportskog direktora Sevilje i poručio da veruje da će biti uspešniji nego u prvom mandatu

Monći je nedavno dobio otkaz u Romi nakon loših rezultata, ali i ne toliko uspešnih transfera u rimskom klubu.

- Viktor Orta (direktor Lidsa prim. aut) rekao mi je da je film "Kum 2" bolji od prvog dela "Kuma" - na slikovit način opisao je Monći na pitanje španskih novinara da li je povratak možda greška.

Monći je dodao da veruje i da mu se mnogo sviđa projekat Sevilje.

- Nisam se vratio da bih spasao nekog, Sevilja nema probleme. Ovde sam jer nam se poklapaju ideje i kakvu želim da vidim Sevilju u budućnosti. Verujem da ću napraviti korak više, težimo ka višem sportskom i ekonomskom rezultatu - poručio je on.

Monći je čak 17 godina proveo u klubu iz Andaluzije i ostaće upamćen da je dovodio nekolicinu odličnih igrača poput Danija Alvesa, Adrijana, Žulija Baptiste, Sejdua Keite, Ivana Rakitića, ali i napravio prihod od oko 200 miliona evra kroz transfere.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija