• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2019

12:02

IBRA UDARIO PO BIVŠIM IGRAČIMA JUNAJTEDA: Samo KUKAJU, kod Fergija nisu smeli da ZUCNU!

Fudbal

IBRA UDARIO PO BIVŠIM IGRAČIMA JUNAJTEDA: Samo KUKAJU, kod Fergija nisu smeli da ZUCNU!

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, u svom stilu, što na umu to na drumu, prozvao je nekadašnje igrače "đavola" koji godinama samo kritikuju klub sa "Old Traforda"

To se najbolje vidi na primeru Pola Pogbe, koji je stalna meta kritika, bez obzira na učinak.

- Fergusonovim đacima, pogotovo iz „klase '92" nije se svideo Polov povratak iz Juventusa iz prostog razloga što su celu karijeru proveli pod Fergusonom i nikad nisu promenili klub. Nisu čak ni smeli da zucnu dok je bio trener, osim ako im ser Aleks to nije dozvolio. Sad su razvezali jezike, samo ne znam da li im je Fergi to dozvolio - opleo je fudbala LA Galaksija.

Nakon što se zagrejao, nastavio je da pljuje nekadašnje igrače Junajteda.

- Bivši igrači su stalno na u ulozi stručnih konstultanata i sve vreme se žale, verovatno zato što nisu aktivni u klubu. Ako žele da rade u Mančesteru, bolje bi im bilo da zatraže posao, a ne da se šetaju od jedne do druge televizijske stanice i kritikuju.

KAD IBRA IZABERE SAIGRAČA! Bivši napadač Partizana prelazi kod Ibrahimovića!

Šveđanin smatra da bi konačno "đavoli" trebalo da prestanu da se upoređuju sa trofejnom erom ser Aleksa Fergusona, jer takve komparacije samo štete ekipi.

- Celokupan sud o onome što se sad dešava u Mančesteru donosi se na osnovu poređenja sa erom ser Aleksa Fergusona. Kažu to i to se ne bi desilo da je Fergi na klupi, drugačije bi neke stvari uradio. A čovek više nije u klubu. Zato ne želim da slušam šta se dešavalo ranije. Želim da živim u sadašnjosti - rekao je Ibrahimović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija