• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2019

12:57

BOLI GA KU*AC ZA REPREZENTACIJU! Šiptar "oladio" Švajcarce!

Fudbal

BOLI GA KU*AC ZA REPREZENTACIJU! Šiptar "oladio" Švajcarce!

Podeli vest

Fudbaler Liverpula Džerdan Šaćiri propustiće početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Vezista neće biti u sastavu Švajcarske za okršaje sa Gruzijom i Danskom iz prilično bizarnog razloga

Kako je saopštio fudbalski savez Švajcarske, Šaćiri će propustiti mečeve prvog i drugog kola kvalifikacija zbog "upale u predelu međunožja".

- Švajcarski tim objavljuje da neće imati pomoć Đerdana Šaćirija u utakmicama protiv Gruzije (23.3) i Danske (26.3). On ima problem sa upalom u predelu međunožja - navodi se u saopštenju Švajcarske. 

Švajcarci su kao zamenu za Šaćirija pozvali Kevina Mbabua, 23-godišnjeg fudbalera Jang Bojsa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

BAŠ GA BOLI. HA,HA,HA... BAŠ SU JADNI KAD VERUJU ARNAUTU.

Ficroj

pre 5 godina

Kikirez se treba povremeno i okupati, ali sta ces, stroka mu je u genima, pa se ponekad i inficira...

don kihot

pre 5 godina

Oj Švajcarci, postašte magarci kad Šaćiri iz gaća vam viri! Neće Đerdan za vas dati truda, već vam daje crnog orla m*da!

Vestac

pre 5 godina

Namazi loj i ljutu tucanu papriku. Procice ti za dva dana. Stroko jedna preispoljna, siptarska. Fuj !

Vns

pre 5 godina

Šta reći ,seljačke novine stavljaju seljačke naslove o seljačinama....isti se kao i ovaj šipac....seljak

milisav

pre 5 godina

Ma da li je moguće postaviti ovakav naslov ? I Vi sebe nazivate novinama ? Uopšte nije bitno da li ćete objaviti ovaj komentar,već je bitno da se sami preispitate,šta ste Vi,zajedno sa svojim "Šefom " tj.vlasnikom ili predstavnikom pravog vlasnika ili šte već...

Johny

pre 5 godina

Ovaj Shaqiri jebao majku Srbiju i poslao kuci u Svetskom Prventvom.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija