• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2019

16:26

REALOV SPISAK ZA ŠOPING! Dva Srbina stižu u Madrid?

Fudbal

REALOV SPISAK ZA ŠOPING! Dva Srbina stižu u Madrid?

Podeli vest

Nakon povratka u Real iz Madrida Zinedin Zidan predstavio je predsedniku Florentinu Perezu spisak želja za naredno leto. Na njemu se nalaze i imena dva naša reprezentativca

Francuz je dobio velike novčane garancije kada se radi o sklapanju tima za narednu sezonu. Pokušaće Zidan to da iskoristi kako bi "kraljeviće" ponovo vratio tamo gde su bili prethodne tri sezone - na tron Evrope!

Popularni Zizu predstavnio je predsedniku Reala listu imena koje bi voleo da vidi u svom taboru naredne takmičarske godine. Među 24 kandidata da obuku slavni dres našli su se reprezentativci Srbije Luka Jović i Sergej Milinković Savić.

Vezista Lacija davna je želja Madriđana. Prethodne godine baš za vreme Zidanove ere glasine o prelasku nekadašnjeg igrača Vojvodine u tabor Reala bile su najglasnije. Međutim, tada nije došlo do realizacije transfera.

Što se tiče Jovića, on je privukao pažnju mnogih velikana, a trenutno se prema pisanju "Marke" vodi rat između Barselone i madridskog kluba oko potpisa mladog Srbina. Postoje šanse da na kraju ne zaigra samo on u dresu "kraljevića" već da u veznom redu iza sebe ima i prvotimca Lacija.

Moguća pojačanja koja Marka najavljuje za Real su sledeća:

Štoper: De Liht, Škrinijar, Kulibali

Levi bek: Markos Alonso, Gaja, Grimaldo, Alaba

Centalni vezni: Milinković Savić, Pogba, Pjanić, Tijago

Ofanzivni vezni: Eriksen, Azar, Zaniolo, Haverts, Sarabija, Suso, Zijeh

Napad: Embape, Kejn, Nejmar, Ikardi, Obamejang, Jović


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija