• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2019

20:52

PARTIZANOV "KLUB 200"! Ljubimci "grobara" prisetili se prvih utakmica u crno-belom dresu!

Fudbal

PARTIZANOV "KLUB 200"! Ljubimci "grobara" prisetili se prvih utakmica u crno-belom dresu!

Podeli vest

Vladimir Stojković, Miroslav Vulićević i Milan Smiljanić, članovi su crno-belog „Kluba 200“ koji su se u razgovoru sa kluspki sajt prisetili prvih ili najznačajnijih utakmica otkako su u Humskoj 1

Golman Stojković branio je 216. Seća se premijerne.

Prva utakmica posle potpisa za Partizan bila je protiv Hajduka iz Kule, kada je Gabrijel Kleo postigao gol makazicama sa 16 metara. To je za mene meč koju ću pamtiti čitav život, tih dana vladala je čudna atmosfera, veliki naboj i iščekivanje kako će sve izgledati na stadionu kada se prvi put budem pojavio u crno-belom dresu. Emocije su bile pomešane: strah i adrenalin. Bilo mi je drago jer smo em pobedili, em je debi upamćen i po pogotku Klea. Tada se već dalo pretpostaviti da će me Grobari prihvatiti - pojasnio je Stojković.

Izdvojio je golman crno-beoih i najemotivniju:


- Utakmicu koju bih morao da biram je revanš sa Tromzom kad je trener bio Vladimir Vermezović. Ušli smo u Ligu Evrope golom Ivana Ivanova iz prekida u 75. minutu, a trijumf sam, pokazivanjem majice sa njenim likom, posvetio mami Kosi, koja je preminula za vreme duela na Valeti -  pamti Stojković.

Foto: Starsportphoto

 

Desni bek Miroslav Vulićević pojasnio je da je prvu od 211 utakmica sa Parni valjak odigrao 2014. protiv kragujevačkog Radničkog.

Želeo sam da se pokažem pred Grobarima u što boljem svetlu i opravdam njihovo poverenje. Kada se završila, kao da mi je pao teret s leđa. Sudbina je htela da 100. utakmicu odigram protiv mog bivšeg tima, Javora iz Ivanjice, a među najupečatljvije spada prvi večiti derbi. Nisam mogao bolji debitantski duel sa Crvenom zvezdom da poželim. Igrao se na našem stadionu, protivnik nije iskoristio dva penala, a ja sam u poslednjem minutu asistirao Nemanji Kojiću za pobedonosni gol. Pamtim i slavlje nad Jang Bojsom, vredno evropskog proleća i Steaua u Bukureštu kad sam postigao prvi gol u dresu Partizana - dodao je Vulićević.

Foto: Starsportphoto

 

Za razliku od njega i Stojkovića, Milan Smiljanić troši treći mandat na Topčiderskom brdu. Shodno tome ima i najviše utakmica od pomenutog trilinga – 230.

- Za mene je svetkovina svaka utakmica u dresu Partizana, počev od debija sa 17 godina protiv Sutjeske. Da li bila prva, 100. ili 200. svaka je podjednako važna, a ako ih izdvajam onda se najradije sećam revanša protiv Andrlehta u Briselu i plasmana u Ligu šampiona, kao i svakog večitog derbija - napomenuo je Lola Smiljanić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija