• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

16:46

PROVUKAO SE! Ronaldo bez suspenzije za provokacije, igra protiv Tadića!

Fudbal

PROVUKAO SE! Ronaldo bez suspenzije za provokacije, igra protiv Tadića!

Podeli vest

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo prošao je bez posledica za provokacije nakon postignutog gola na meču osmine finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida

Kako je ovog četvrtka ekskluzivno javila španska TV kuća "Medijaset", pozivajući se na svoje izvore u Nionu, Portugalac će biti u timu za okršaj sa Ajaksom.

JUVE U PROBLEMU ZBOG SILOVANJA! Ne ide u Ameriku, plaši se da Ronaldo ne završi u ZATVORU!

Podsetimo, disciplinci evropske kuće fudbala su zvanično pokrenuli postupak protiv Ronalda zbog načina na koji je proslavljao gol ispred dela tribine gde su bili smešteni Atletikovi navijači tokom revanš meča osmine finala u Torinu. Njegova gestikulacija aludirala je na potez Čola Simenona koji se nakon drugog gola svog tima u prvom meču u Madridu uhvatio za genitalije.

Trener Atletika za taj "poduhvat" kažnjen je novčano sa 20 hiljada evra pa nije bilo velikih šansi da Ronaldo prođe sa bilo kakvom većom sankcijom već je odlučeno da pretrpi iste posledice kao i Argentinac te će i on uplatiti UEFA istu svotu novca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija