• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2019

07:15

SRBIN KAO OSVETA! PSŽ preko Jovića vraća Barseloni milo za drago!

Fudbal

SRBIN KAO OSVETA! PSŽ preko Jovića vraća Barseloni milo za drago!

Podeli vest

Fudbalski klub Pari Sen Žermen poslednji je u nizu velikana koji su stali u red za potpis našeg reprezentativa Luke Jovića. Međutim, Parižani su u trku za Srbinom ušli i zbog osvete Barseloni koja već duže vreme važi za najverovatniju destinaciju mladog napadača ovog leta

Naime, prema poslednjim informacijama iz Španije, PSŽ se ozbiljno namerio da Kataloncima "preotme" Jovića. Kao razlozi za tako nešto navodi se, navodna, velika želja trenera Parižana Tomasa Tuhela da vidi Srbina u napadu narednog leta.

Međutim, još jedan od mogućih scenarija je da u Parizu spremaju osvetu Barseloni te da žele da podižu cenu igračima koje žele u oba kluba - Luki Joviću i Matijasu de Lihtu. 

ODLIČNE PARTIJE DALE RAZULTATE! "Orlovima" skočila cena za 159 miliona evra!

Kako se može čuti, Barselona je dosta bliža potpisu ova dva fudbalera, ali PSŽ neće odustati. Takođe, mladi fudbaler Ajaksa Frenki de Jong potpisao je za klub sa "Nou Kampa" iako su Francuzi uradili sve što je u njihovoj moći da ga privole na dolazak u Pariz.

GDE IMA, TU PRELIVA! Pogba skupocenim prstenjem počastio saigrače!

Neraščišćeni odnosi dva kluba "vuku se" još od prelaska Nejmara iz Barselone u PSŽ, a očigledno da se nikakvog pomaka o eventualnom pomirenju neće biti.

U ovom slučaju naš Luka mogao bi da posluži kao "oruđe" u ovaj bici velikana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija