• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2019

21:15

JOVIĆU, NEKA ČEKA ŠPANIJA! Mateus poslao savet srpskom napadaču!

Fudbal

JOVIĆU, NEKA ČEKA ŠPANIJA! Mateus poslao savet srpskom napadaču!

Podeli vest

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Nemačke, a kasnije i trener Partizana Lotar Mateus impresioniran je igrama mladog srpskog napadača Luke Jovića, kome predviđa blistavu karijeru, ali povodom toga nudi mu i savet

Prave hvalospeve izneo je Mateus na račun igrača koji je još pod ugovorom sa Benfikom, ali se samo postavlja pitanje čiji dres će nositi od predstojećeg leta.

Prema mišljenju Mateusa, za Jovića, koji je posebno kupio Nemca smirenošću pred protivničkim golom i lakom egzekucijom u završnici, najbolje bi bilo ukoliko bi se odlučio da ostane u Nemačkoj ili pređe u redove nekog od engleskih premijerligaša.

(VIDEO) JOVIIIIIIIIIĆ! Srpska MAŠINA načela Nemce POSLE SAMO 12 MINUTA!

- Čuo sam da je Barselona zainteresovana za Jovića i prirodno je da mu nije lako da odbije takvog velikana, ali isto tako se trener Bajerna Niko Kovač raspituje za Srbina - obrazložio je Matuse za britanski tabloid "San".

Matesu je naveo da se on, da je u Jovićevoj koži, ne bi dvoumi kada bi stigao poziv iz Engleske.

- On je fizički dominantan igrač i ne sumnjam da bi se izvrsno snašao u Engleskoj. Za njega bi bilo najbolje ostanak u Nemačkoj ili selidba u Premijer ligu. Za Španiju ima vremena - naveo je u tekstu Mateus.

LUKA BRZO ISPUNJAVA OBEĆANJA! Krstajić: Rekao mi je pre meča da će dati gol, pogledajte koliko mu je trebalo

Prema njegovoj proceni, Jović ne bi trebalo da bude pušten ispod 40.000.000 evra.

- Da sam menadžer ne bih ga prodao ispod ove sume. To je odgovarajuća cena za igrača njegovog kvaliteta. On je prirodni golegeter, mlad i samo može da bude bolji - zaključio je Mateus.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija