• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

25.03.2019

15:42

DA PONOVIMO PARTIJU PROTIV NEMAČKE I U LISABONU! Ćurčić veruje u pozitivan rezultat protiv Portugala!

Fudbal

DA PONOVIMO PARTIJU PROTIV NEMAČKE I U LISABONU! Ćurčić veruje u pozitivan rezultat protiv Portugala!

Podeli vest

Verujem da će Srbija i Portugal voditi bitku za prvo mesto u kvalifikacionoj grupi, poručuje bivši selektor Srbije Radovan Ćurčić za Informer

Ćurčić je vodio "orlove" 2015. godine i dva puta je izgubio od Portugala pošto je i u Lisabonu i u Beogradu bilo 2:1 za Portugalce.

On kaže da sada očekuje izjednačenu utakmicu i smatra da će ove dve selekcije voditi bitku za prvo mesto u B grupi, gde se još nalaze Ukrajina, Luksemburg i Litvanija.

(VIDEO) FILIP I MILOŠ VERUJU U SRBIJU! "Orlovi" će u Lisabonu imati podršku iz Hanovera: Ako pobedimo Portugal, bićemo do kraja prvi!

- Očekujem egal utakmicu. Ako ponovimo igru kao protiv Nemačke, može da ostvari dobar rezultat u Portugalu. Ima puno kvaliteta i na jednoj i na drugoj strani. Sećam se da smo u Beogradu u poslednjem okršaju s njima bili mnogo bolji. Sudije su nam neopravdano poništile gol, a njima priznali. Srbija je dobar kolektiv, ali i Portugal je. Mislim da bi i remi bio dobar rezultat. Verujem da će Portugal biti direktan konkurent Srbiji za prvo mesto - kaže Ćurčić.

"ORLOVI", POLOŽITE ISPIT GENERACIJE! Jugović i Kralj poručuju: Lisabon je prilika da Srbija dobije neku veliku utakmicu

Bivši selektor priseća se kako je bilo u okršajima s Portugalcima 2015. godine.

- Sećam se da smo se za Portugal pripremali tako da dobro reagujemo na prvi pas protivnika kad oni kreću u napad. Njima su gotovo sve lopte išle na Ronalda. Nezgodno je čuvati i njega i Nanija. Zbog toga su mnogo prostora imali njihovi drugi igrači. Mi jesmo tad zaustavili Ronalda da nam ne da gol, ali nam je pravio mnogo problema svojim kretnjama. Na kraju krajeva, on uvek ima doprinos, ako ne golgeterski, onda samom pojavom i kretnjama. Konstantno je pretio - dodaje Ćurčić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija