• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.03.2019

20:27

DOSADILO MU! Grizman iscrpljen zbog priča o budućnosti!

Fudbal

DOSADILO MU! Grizman iscrpljen zbog priča o budućnosti!

Podeli vest

Francuski reprezentativac i napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman osvrnuo se na spekulacije medija da bi mogao da nastavi karijeru u Barseloni i rekao da je iscrpljen od tih priča

- Navikao sam na takve priče o mojoj budućnosti. Malo sam iscrpljen od svega toga, jer je svake godine sve isto - rekao je Grizman posle utakmice sa Islandom (4:0) u kvalifikacijama za EURO 2020.

TRANSFER BOMBA SE SPREMA! Kako je Ronaldo pomogao Barseloni da opet krene po VELIKU ŽELJU!
 

Napadac "jorgandzija" sa katalonskim velikanom povezivan je i prošle godine posle osvajanja Svetskog prvenstva, ali je tada odlučio da potpiše novi ugovor sa Atletikom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija