• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2019

22:43

KVALIFIKACIJE! Pjanić od heroja do tragičara, "deka" Kvaljarela ispisao istoriju Italije, Španija mršavo sa Maltom, ludi preokreti

Fudbal

KVALIFIKACIJE! Pjanić od heroja do tragičara, "deka" Kvaljarela ispisao istoriju Italije, Španija mršavo sa Maltom, ludi preokreti

Podeli vest

Sve je žustrije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo... Bosna i Hercegovina je na svom terenu odigrala nerešeno protiv Grčke (2:2), dok je Italija bila ubedljiva protiv Lihtenštajna na svom terenu (6:0)

Selekcija Roberta Prosinečkog odigrala je dobar meč na svom terenu ali je zbog gluposti ostala bez pobede u grupi J. U centru pažnje bio je Miralem Pjanić. On je u 15. minutu postigao strašan gol iz slobodnog udaraca, ali je u 65. minutu zaradio direktan crveni karton. Njegova glupost skupo je koštala domaće na kraju.

Pre Pjanića strelac za BiH bio je Viska, dok je za Grke gol postigao Fortunis i to sa bele tačke. U 85. minutu bod "helenima" doneo je Kolovos. 

MAMA, SADA MOŽEŠ DA DAŠ OTKAZ! Preživeo je pakao i postao prva ZVEZDA ITALIJE!

Italija je na svom terenu očekivano pregazila Luksemburg (6:0), a Fabio Kvaljarela postao je najstariji igrač koji je postigao gol za ovu selekciju. On ima 36 godina, a pre njega ovaj rekord držao je Krstijan Panući sa 35 godina. Napadač je realizovao dva penala, a golove za Manćinijev tim postigli su još Sensi, Pavoleti, Verati i mladi Kin.

 

 

U grupi F Španija je bez selektora Luisa Enrikea Malti u gostima dala samo dva gola (2:0). Konačno je pogodio Alvaro Morata, i to prvi put od 2017. godine u dresu Španije. Odlični napadač postigao je oba gola za svoj tim.

 

 

Lud meč odigrali su Norveška i Švedska... Sve do 70. minutu domaći su imali prednost, a onda se sve srušilo. Za samo 20 minuta došlo je do preokreta, a gost je poveo sa 2:3! Ipak, nije se Norveška predala pa je u sudijskoj nadoknadi stigla do 3:3.

 

 

Švajcarska je bez Šaćirija doživela šok protiv Danske! Vodili su sa 3:0, a onda su u rasponu od 84. minutu do kraja meča stigli do 3:3.

 

 

GRUPA D

Švajcarska - Danska 3:3 (1:0)
/Frojler 19, Džaka 66, Embolo 76 - Jorgensen 84, Gitkjer 88, Dalsgard 90+3/

Republika Irska - Gruzija 1:0 (1:0)
/Hurihejn 36/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

GRUPA F

Malta - Španija 0:2 (0:1)
/Morata 31, 73/

Norveška - Švedska 3:3 (1:0)
/Johnsen 41, King 59, Kamara 90+7 - Klason 70, Kvajson 70, 86/

Rumunija - Farska Ostrva 4:1 (3:1)
/Deak 26, Kešeru 29, 33, Puškaš 63 - Davidsen 40p/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

GRUPA J

Jermenija - Finska 0:2 (0:1)
/Jensen 14, Soiri 78/

BiH - Grčka 2:2 (2:0)
/Višća 10, Pjanić 15 - Fortunis 64, Kolovos 85/

Italija - Lihtenštajn 6:0 (3:0)
/Sensi 17, Verati 32, Kvaljarela 35p, 45+3p, Kin 70, Pavoleti 77/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija