• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

15:55

TUŽIBABE! Ukrajinci uzvratili UDARAC, otkrili prljav veš Luksemburžana!

Fudbal

TUŽIBABE! Ukrajinci uzvratili UDARAC, otkrili prljav veš Luksemburžana!

Podeli vest

Fudbalski savez Luksemburga najavio je da će se žaliti kod FIFA i UEFA protiv Ukrajinaca, a po svemu sudeći nisu ništa bolji od njih

Ukrajina je u ponedeljak uveče kao gost pobedila Luksemburg u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (2:1). Ali, nakon meča samo se pričalo o Žunioru Moraešu.

Ukrajinski reprezentativac nije imao pravo da igra taj meč, niti da dobije pasoš, kako tvrde Luksemburžani, jer nije pet godina neprekidno proveo u novoj državi.

Nije se dugo čekalo da Ukrajinci pronađu neki praljv veš o Luksemburgu, pa tvrde da rođeni Portugalac Žerson Rodrigeš od 2017. godine igra za Veliko Vojvodstvo, iako je tek 2013. godine postao stanovnik te zemlje.

OVO ĆE ZANIMATI SVE U SRBIJI! Iz Ševine Ukrajine tvrde da su ČISTI!

Čak ni tih nepunih pet godina nije proveo na jednom mestu, već je bio i u Holandiji, gde je igrao za Telstar, u Moldaviji, gde je nosio dres Šefifa, pa u Japanu, gde je bio član Ivate. Kako je skupio pet godina da bi stekao pravo da igra za Luksemburg, to ni Ukrajincima nije jasno.

Na potezu je FIFA! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija